Maan de Steenwinkel knalt van je scherm op nooit eerder ontdekte foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Soms dan zijn foto’s zo bijzonder, dat de sterren die er op staan ze zelf niet durven te posten. Toch knalt Maan van je scherm in deze nooit eerder ontdekte foto!

Maan de Steenwinkel is een van de knapste zangeressen van Nederland op dit moment. Zet haar voor een camera en je krijgt gegarandeerd een perfecte foto. Om die reden willen ook vele fotografen met Maan samenwerken. Soms plaatst Maan daar ook zelf wat van op haar social media. Maar soms zijn de foto’s zo spannend, dat zelfs de sterren die er op staan het niet aandurven om deze de wereld in te slingeren. Gelukkig zijn fotografen wat minder bang en te trots op hun werk om het dan niet te delen met de wereld. Daarom kan je nu ook genieten van deze nog nooit eerder vertoonde foto van zangeres Maan de Steenwinkel.

Lees ook: Maan de Steenwinkel deelt zeldzaam spannende foto met bekende vriendin

Maan gaat voor je op de knieën

Je hoort het goed. In haar nieuwste fotoreeks gaat Maan voor je op de knieen. En dat is precies alles waar je ooit van gedroomd hebt. In een verleidelijke en aantrekkelijke outfit gaat Maan stijlvol, maar toch heel sensueel op de foto. Het levert een fotoreeks op waar je gewoonweg uren naar zou kunnen staren. Zorg er dus voor dat je in de post hieronder alle foto’s goed bekijkt, want ze zijn stuk voor stuk een feestje. Maan weet precies wat ze moet doen en welke zwoele blik ze moet trekken om het jou naar de zin te maken. Het laat maar weer zien dat Maan de perfecte vrouw is. Jammer genoeg bestaat er bij Maan hetzelfde probleem als bij de echte maan in de lucht. Prachtig om naar te kijken, maar we hebben er helaas maar eentje van.
Maan weet een pak goed te rocken

Hoewel Maan zich graag profileert als een stoere zangeres, weet ze heel erg goed een pak te dragen. Het is dan ook niet de eerste keer dat Maan heel verleidelijk over weet te komen in meer zakelijke kleding. Het lijkt wel een beetje het trucje te worden van de blonde zangeres, die in een nette broek en een jasje zichzelf net zo aantrekkelijk weet te presenteren als in een kort rokje en strak topje. Eigenlijk zijn natuurlijk alle foto’s van Maan de Steenwinkel mooie foto’s, maar sommige steken er wel bovenuit. En dat zijn vaak foto’s waarop Maan een outfit heeft aangetrokken die zowel haar goed accentueert en volledig past binnen haar stijl. Maan weet elke outfit te rocken en verrast haar fans met spannende outfits waar ze ook gaat. Het is dus wachten op de volgende stijlvolle en charmante outfit van Maan, want met haar opvallende kledingkeuzes knalt de prachtige zangeres keer op keer keihard van je scherm. Maan weet met haar outfits iedereen te verleiden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!