Maan de Steenwinkel kijkt je intens aan op schitterende close-up foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is wat stiller rondom Maan de Steenwinkel de laatste tijd. Dat is niet heel gek, ze is namelijk bezig met een heuse shoot voor haar nieuwe videoclip!

Maan de Steenwinkel post over het algemeen regelmatig nieuwe foto’s op haar Instagram feed. Daardoor weet je precies waar de zangeres mee bezig is. Voor iedereen die leuke updates wil ontvangen over de beeldschone brunette is dat natuurlijk ideaal. Maar de laatste tijd is het wat stiller op de Instagram van Maan. Tenzij je haar stories bekijkt natuurlijk. Maar voor iedereen die de stories op Maan haar Instagram pagina gemist heeft: Maan is zo afwezig, omdat ze bezig is met de opname van een nieuwe videoclip. In een behind the scenes video die ze postte, kijkt Maan je echter wel heel intens aan.

Lees ook: Maan de Steenwinkel ziet dubbel op verwarrende foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan heeft een intense blik

Tussen het filmen van haar nieuwste clip geeft Maan even een bijzonder inkijkje in haar wereld. Met haar telefoon neemt ze je mee de set op en kan je goed een kijkje nemen hoe het er aan toe gaat bij de opnames van een videoclip van Maan de Steenwinkel. Maar daar stopt het feestje niet. Maan besluit om eventjes een van haar meest zwoele blikken op te zetten richting de camera. In een intense close-up krijg je meer te zien van Maan dan je ooit had gedacht. Maan imponeert met haar intense en charmante blik. Terwijl ze verleidelijk met haar ogen knippert kan je goed de glitters zien waar ze onder bedolven is. Maan heeft die glitters op haar gezicht natuurlijk helemaal niet nodig om op te vallen, maar het staat haar uiteraard wel heel erg leuk. Ze sluit af met haar kenmerkende en vooral heel erg lieve glimlach. Als je de video zo bekijkt, dan is het moeilijk voor te stellen dat er nog mensen zijn die niet houden van Maan.

Maan bereidt zich voor op volgende hit

Tot nu toe zijn alle clips van Maan de Steenwinkel een grandioos groot succes gebleken en scoren ze miljoenen hits op YouTube. Maan is dus een van de best bekeken Nederlandse artiesten op het platform. Al haar clips zijn een feestje en echt iets om naar uit te kijken. Je weet dus eigenlijk nu al dat de volgende clip van Maan een enorme hit gaat worden. Het is nog niet bekend voor welk nummer dit de clip wordt, maar Maan kennende maakt het ook niet heel veel uit welke muziek er onder de beelden komt. Het wordt namelijk sowieso een genot om naar te kijken. De clip zal wel weer een combinatie worden van pakkende muziek, verleidelijke danspasjes en hele strakke, glimmende pakjes. Dat is meestal de succesformule van Maan als het gaat om een nieuwe video. Wanneer de clip uitkomt is nog niet bekend, maar houdt je ogen goed open, want hij kan zomaar droppen. En deze clip wil je absoluut gezien hebben!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..