Maan de Steenwinkel is totaal onherkenbaar op privé foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel lijkt in eerste instantie helemaal niet op de vrouw op deze foto, maar toch is ze het wel. We hebben geheime vakantiekiekjes van de zangeres!

Maan de Steenwinkel was het zelf ook niet helemaal eens met de foto, want de zangeres heeft het plaatje zelf niet gedeeld op haar Instagram. Dat lijkt natuurlijk niet heel vreemd omdat Maan niet super actief is op Social Media, maar we denken alsnog dat er een reden achter zit. De zangeres is met twee vriendinnen de zon op gaan zoeken. Omdat ze een drukke periode achter de rug heeft kan ze een vakantie zeker gebruiken. Na een te gekke show in Paradiso in Amsterdam, waar Maan overigens nog steeds van nageniet, is het tijd voor rust. Waar de drie vriendinnen die rust precies aan het opzoeken zijn is onbekend. Terwijl Maan in haar Instagram verhaal een aantal foto’s van de reis heeft gedeeld, houdt ze een specifieke foto even achter. We kunnen niet wachten op meer vakantiefoto’s van Maan en hopen dat ze haar volgers op de hoogte houdt. Gelukkig hebben we een privé foto kunnen vinden waardoor we ondertussen kunnen meegenieten van de reis!

Maan de Steenwinkel in vreemde positie op geheime vakantiefoto

Op de zonnige foto poseren Maan en twee vriendinnen op het strand. Het ziet eruit alsof het trio zich goed vermaakt op hun reis, want hun ogen stralen helemaal. Terwijl wij in Nederland dagelijks de winterse kou moeten trotseren, draagt Maan een kort rokje met de voeten in de zee. De foto maakt ons zeker jaloers op de zangeres, maar zorgt ook voor verwarring. Die dame rechts op de foto lijkt namelijk helemaal niet op de Maan de Steenwinkel die wij kennen. Er klopt gewoon iets niet aan haar op de foto. Vooral het groene rokje wat de zangeres aanheeft lijkt raar te zitten. Maan is zoals we weten geen kleine vrouw, maar haar buik lijkt op deze foto wel héél groot. Zo herkennen we haar niet, want ze heeft al vaak genoeg bewezen dat ze de sportschool regelmatig bezoekt. Ten minste, dat lijkt zo. Toch lijkt de strakke buik van Maan verdwenen te zijn op deze foto. Zou er dan iets anders spelen?

Maan de Steenwinkel breekt regels foto vakantie

Maan breekt alle regels en wil feesten

Maan is een echte rockster en dat kan ze makkelijk aantonen. Ze heeft Paradiso uitverkocht, is in een privéjet naar haar concert gegaan en gaat helemaal los op het podium. Blijkbaar is dat niet genoeg voor Maan, want ze zit nog maar net in het vliegtuig en wilt alweer feesten. “IT’S PARTYTIME LET’S GOOO” staat bij een foto van de zangeres en haar vriendinnen in het vliegtuig. Ook hebben ze, tegen de regels in, voor de foto even geen mondkapje op. Rockster Maan moet dus oppassen dat ze niet het vliegtuig uitgezet wordt…

Lees ook: Maan de Steenwinkel kijkt je intens aan op schitterende close-up foto

Waar vind je meer privé foto’s van Maan?

De zangeres is vaak omringt met vrienden en plaatst veel foto’s met hen. Het Instagram account van de zangeres wordt niet heel intensief gebruikt en soms hebben haar fans gewoon wat meer Maan nodig. Helaas houdt de zangeres zich daar minder mee bezig. Toch kan je op bepaalde manieren meer geheime foto’s van haar zien en dat is heel simpel. Zo komt het regelmatig voor dat een vriendin of vriend van Maan een foto met haar op Instagram zet. Op de Instagram pagina’s van vrienden van Maan vind je dus soms een verborgen pareltje van de zangeres!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!