Maan de Steenwinkel is niet te temmen op wilde foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan is zich mentaal al helemaal voor aan het bereiden op haar nieuwe tour. Ze is als een ontembaar dier als ze aan haar nieuwe tour denkt.

Maan de Steenwinkel is een tijger op het podium, al zegt de jonge zangeres het zelf. En een jonge tijger valt absoluut niet te temmen. Kijk maar naar Maans nieuwe foto op Instagram. Daar komt ze heerlijk wild uit de hoek. Je moet wel heel dapper zijn als je dan Maan wilt proberen te temmen. Dus zet je Bacardi Lemon maar opzij, want Maan staat klaar om het najaar te veroveren. Te beginnen natuurlijk met de hete foto die ze op haar Instagram pagina deelde.

Lees ook: Check snel deze foto’s waarmee Maan de Steenwinkel haar fans shockeerde

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan in het wild

Je moet natuurlijk wel oppassen als je een Maan in het wild tegen komt. Zoals je ziet heeft dit roofdier zich helemaal aangepast op haar omgeving. Door haar strakke pakje in camouflage kleuren zie je haar nauwelijks aankomen. Maar pas op, want een wilde Maan verslind je rauw. Voorlopig verslind Maan gelukkig alleen nog maar de Nederlandse podia. Ze geeft namelijk het ene na het andere concert. Ze is daarmee een flinke inhaalslag aan het maken voor de afgelopen twee jaar, waarin ze bijna geen concerten kon geven. Haar nieuwe tour belooft dan ook een flink feestje te worden. Verwacht wilde optredens van een nog veel wildere Maan.

Een volle Maan

Maan heeft het er maar druk mee de komende tijd. Haar tour is al zo goed als zeker uitverkocht. Daar is de jonge zangeres natuurlijk extreem blij mee. Wel brengt het de nodige zenuwen met zich mee. Want met zoveel mensen die naar haar willen luisteren, moet ze wel haar best doen natuurlijk. Maar Maan kan die druk absoluut aan. Ze gaat haar concerten rocken! Het is alleen nog de vraag welke leuke en vooral strakke pakjes ze meeneemt naar elk optreden. Zijn het allemaal tijgerprintjes of zit er ook nog iets braafs tussen?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

2021 is het jaar van Maan de Steenwinkel

Waar de meeste artiesten 2021 als een zwarte bladzijde in hun carrière zien, valt dat voor maan eigenlijk wel mee. Niet alleen loopt haar nieuwe tour ontzettend goed qua verkoop, ook heeft ze best een goede creatieve periode achter de rug. Zo nam ze in 2021 meerdere nummers op zoals de hit Blijven Slapen en sloot ze zich aan bij het muzikale ensemble The Streamers dat meerdere geweldige concerten gaf. Ook wist Maan een paar nieuwe clips uit te brengen, meerdere keren op nummer 1 te staan in de hitlijsten en scoorde ze dubbel platina. Als Maan dat allemaal kan bereiken in een jaar waarin alle andere artiesten zich zorgen maken, dan moet ze wel een van de grootste sterren zijn die Nederland ooit gehad heeft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.

Foto: Suzanne Schulting maakt New York onveilig in minuscuul jurkje

Het is in Nederland nog veel te koud, maar aan de andere kant van de oceaan loopt Suzanne Schulting in een minuscuul jurkje rond.