Maan de Steenwinkel heeft sessie met Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Haar nieuwste singel is pas net uit, maar Maan werkt nu al aan haar volgende grote hit, met niemand minder dan Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol

Maan de Steenwinkel is een lopende hit-machine. Ze scoort het ene na het andere briljante nummer 1 liedje. Maan heeft enorm veel succes te pakken het afgelopen jaar. En daar lijkt voorlopig geen einde aan te komen. Zo is Maan alweer gespot in de studio, waar ze een intiem onderonsje had met Julian Vahle, een talentvolle muziekproducer en de zoon van levende medialegende Linda de Mol. Met Julian aan haar zijde moet Maan wel weer goud in handen hebben.

Lees ook: Wordt ‘Niks is Heilig’ van Maan de Steenwinkel een nummer 1 hit?
Maans succes gaat maar door

Maan is misschien wel de meest populaire artiest van het moment. Ze scoort de ene na de andere hitsingel. Haar nieuwste nummer Niks is Heilig komt hoog binnen op de lijsten en wordt op het moment helemaal suf gedraaid op de radio. Het is wel duidelijk dat Maan met haar nummer opnieuw een meesterwerk in handen heeft. Het nummer gaat over beroemdheid en media en hoe de zangeres altijd het gevoel heeft dat ze op haar hoede moet zijn. Alles wat ze zegt wordt door de media opgepakt en groter gemaakt dan het is. Elke uitspraak wordt uit zijn verband getrokken. Daarom vindt Maan het ook een prettige gedachte dat bijvoorbeeld niemand in haar hoofd kan kijken. Daar kan ze lekker fantaseren wat ze wil, zonder dat ze door iemand vreemd wordt aangekeken. Over welke spannende dingen Maan dan allemaal fantaseert? Ja, dat weet helaas alleen Maan zelf.

Maan gespot met Julian

Maar hoewel Niks Is Heilig nog maar net is uitgebracht, is Maan alweer bezig aan haar volgende succes verhaal. En dat doet ze met niemand minder dan Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol. In beide hun Instagram stories zijn ze in de studio te zien met een gezamenlijke derde vriend: Antoon. Die deed laatst nog de uitspraak op Radio 538 dat hij graag een keer met Maan een nummer zou willen maken. Maans reactie was ‘U vraagt, wij draaien’. Zo te zien hebben de twee elkaar via Julian wat beter kunnen spreken en werken ze nu met zijn drieën aan een nieuw nummer. Wat voor nummer de drie talentvolle muzikanten momenteel maken is nog niet bekend, maar het wordt waarschijnlijk weer een grandioos succes.

Maan geniet van haar succes

Maan haar harde werk wordt absoluut beloond. Ze geniet momenteel enorm van haar succes. Ze heeft het namelijk hartstikke druk met optreden voor hordes aan enthousiaste fans. Die zijn allemaal razend enthousiast over haar nieuwe muziek. Haar fans zien genieten van haar muziek, daar is het Maan allemaal om te doen. Maan is dan ook het meest gelukkig op een podium.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!