Maan de Steenwinkel heeft intieme sessie met Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Haar nieuwste singel is pas net uit, maar Maan werkt nu al aan haar volgende grote hit, met niemand minder dan Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol. 

Maan de Steenwinkel is een lopende hit-machine. Ze scoort het ene na het andere briljante nummer 1 liedje. Maan heeft enorm veel succes te pakken het afgelopen jaar. En daar lijkt voorlopig geen einde aan te komen. Zo is Maan alweer gespot in de studio, waar ze een intiem onderonsje had met Julian Vahle, een talentvolle muziekproducer en de zoon van levende medialegende Linda de Mol. Met Julian aan haar zijde moet Maan wel weer goud in handen hebben.

Lees ook: Wordt ‘Niks is Heilig’ van Maan de Steenwinkel een nummer 1 hit?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maans succes gaat maar door

Maan is misschien wel de meest populaire artiest van het moment. Ze scoort de ene na de andere hitsingel. Haar nieuwste nummer Niks is Heilig komt hoog binnen op de lijsten en wordt op het moment helemaal suf gedraaid op de radio. Het is wel duidelijk dat Maan met haar nummer opnieuw een meesterwerk in handen heeft. Het nummer gaat over beroemdheid en media en hoe de zangeres altijd het gevoel heeft dat ze op haar hoede moet zijn. Alles wat ze zegt wordt door de media opgepakt en groter gemaakt dan het is. Elke uitspraak wordt uit zijn verband getrokken. Daarom vindt Maan het ook een prettige gedachte dat bijvoorbeeld niemand in haar hoofd kan kijken. Daar kan ze lekker fantaseren wat ze wil, zonder dat ze door iemand vreemd wordt aangekeken. Over welke spannende dingen Maan dan allemaal fantaseert? Ja, dat weet helaas alleen Maan zelf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan gespot met Julian

Maar hoewel Niks Is Heilig nog maar net is uitgebracht, is Maan alweer bezig aan haar volgende succes verhaal. En dat doet ze met niemand minder dan Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol. In beide hun Instagram stories zijn ze in de studio te zien met een gezamenlijke derde vriend: Antoon. Die deed laatst nog de uitspraak op Radio 538 dat hij graag een keer met Maan een nummer zou willen maken. Maans reactie was ‘U vraagt, wij draaien’. Zo te zien hebben de twee elkaar via Julian wat beter kunnen spreken en werken ze nu met zijn drieën aan een nieuw nummer. Wat voor nummer de drie talentvolle muzikanten momenteel maken is nog niet bekend, maar het wordt waarschijnlijk weer een grandioos succes.

Maan geniet van haar succes

Maan haar harde werk wordt absoluut beloond. Ze geniet momenteel enorm van haar succes. Ze heeft het namelijk hartstikke druk met optreden voor hordes aan enthousiaste fans. Die zijn allemaal razend enthousiast over haar nieuwe muziek. Haar fans zien genieten van haar muziek, daar is het Maan allemaal om te doen. Maan is dan ook het meest gelukkig op een podium.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

De beeldschone Emma Wortelboer heeft er voor gekozen om een bijzonder opvallend topje aan te trekken. En dat staat haar heel erg goed.