Maan de Steenwinkel geeft bijzonder optreden na warme reis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er zijn weinig artiesten die slechts enkele momenten nadat zij terug zijn van hun reis een fantastisch optreden kunnen geven. Maar Maan de Steenwinkel flikt het!

Maan de Steenwinkel is misschien wel het grootste talent dat momenteel in Nederland rondloopt. Niet alleen heeft ze de stem van een engel, ze is ook nog eens een van de leukste zangeressen die er is. Met haar goedlachse persoonlijkheid, oprechtheid en spontaan gedrag weet ze alle harten voor zich te winnen. Ook heeft ze een echte winnaarsmentaliteit. Maan zal namelijk altijd alles van zichzelf geven, in elke situatie. Of ze nu weken aan het repeteren is voor een optreden, of net het vliegtuig uitstapt, Maan krijgt het voor elkaar om altijd een geweldig optreden neer te zetten.

Lees ook: Bloedmooie Maan de Steenwinkel imponeert met nieuwe Instagram foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan op bezoek in Portugal

Na een half jaar vol optredens, nieuwe nummers en te gekke samenwerkingen, vond Maan het tijd om even wat tijd voor zichzelf op te nemen. En groot gelijk heeft ze. Nu het weer in Nederland weer een beetje afkoelt is het natuurlijker veel prettiger om jezelf in de Portugese zon te begeven. En dat is exact wat Maan de afgelopen dagen gedaan heeft. Haar zonnige avonturen gaven Maan ook een mooi excuus om haar zomerse jurkjes uit de kast te toveren. De warme zomerse zon en het mooie berglandschap gaven Maan genoeg reden om haar mooie lach te laten zien.

On tour met maan de Steenwinkel

Maan houdt ervan om heerlijk door de straten van Portugal te slenteren. Tussen alle mooie gebouwen en pittoreske hofjes voelt Maan zich zo blij als een kind. Tussen alle bruine en witte gebouwen steekt Maan met haar felle, gele jurkje er wel prachtig tussenuit. Zonder al kleurcontrast zou Maan ook wel opvallen, want de Hollandse schone ziet er zoals altijd beeldschoon uit. In haar fleurige verschijning verkent ze de spannende Portugese dorpjes. Heel lang had Maan niet, want haar gevleugelde koets stond al klaar om haar weer naar Amsterdam te vliegen.

Een bijzonder optreden met Maan

Maan had niet eens tijd om van jurkje te wisselen voordat ze uit het vliegtuig werd getrokken en meteen door moest naar haar eigen optreden. Amsterdam was wel een stukje kouder dan het zonovergoten Portugal. Maar van Maan krijgt iedereen het een stukje warmer.  Samen met Snelle mocht ze hun nummer Blijven Slapen opvoeren. En daar werden de Amsterdammers natuurlijk erg blij van. Maan had haar goedlachse humor niet achtergelaten in Portugal en maakte er een wilde avond van.

Maan de Steenwinkel is de zangeres van nu

elke generatie heeft zo zijn artiesten. Mensen waar jaren later nog aan gedacht wordt als je het over een bepaalde periode hebt. Zo zullen de jaren 90 altijd bekend staan om de leuke pakjes van Britney Spears. Maan de Steenwinkel is de artiest waar mensen het over tien jaar over hebben als ze het hebben over de periode waar we nu in leven. Met haar berg aan talent en uitstekende mentaliteit is ze een van de beste artiesten van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.