Maakt Katja Schuurman eindelijk haar comeback in Goede Tijden, Slechte Tijden?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Al jaren roepen fans van de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden dat ze Katja Schuurman terug willen. Maar zal de actrice daar nu eindelijk op in gaan?

Katja Schuurman is de meest gewilde actrice van Nederland. Met een langlopende carrière in films en series heeft de acteerwereld geen uitdagingen meer voor haar over. Ze zegt alleen nog maar ja tegen projecten waar ze echt zin in heeft. Toch komt regelmatig de vraag naar boven of Katja weer terugkeert naar Goede Tijden, Slechte Tijden. Zal de actrice ooi nog terugkeren naar Nederlands langstlopende soapserie of zullen alle GTST fans het zonder Katja moeten doen?

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van presentatrice Katja Schuurman

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

GTST denkt elk jaar aan Katja

Comebacks zijn niet uitgesloten in de langstlopende soapserie van Nederland. Zo kwam Babette van Veen in 2015 terug in GTST als Linda Dekker. Het is dus zeker mogelijk dat Katja de draad weer oppakt als Jessica Harmsen. Susan Stam, de hoofdschrijfster achter Goede Tijden, Slechte Tijden heeft laten weten dat de productie elk jaar nadenkt over een terugkeer van Katja. Elk jaar wordt besproken of haar personage terug moet komen naar Meerdijk. Tot nu toe is het alleen bij besprekingen gebleven, maar wie weet wat de toekomst brengt. Het zou wel de ultieme stunt zijn om weer meer kijkers aan te trekken. De laatste keer dat Katja meespeelde in GTST is alweer 1999. Toen vertrok haar personage Jessica samen met haar grote liefde Julian op de motor richting het buitenland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja heeft zeker interesse

Sommige mensen vragen zich af of Katja wel zit te wachten op een comeback in GTST. Nou, het verassende antwoord is dat ze daar best wel zin in heeft. In 2014 gaf ze al aan dat als de makers opbellen ze zeker nog interesse zou hebben. Maar naarmate de jaren zijn verstreken heeft Katja het ook drukker gekregen. Of ze nog tijd heeft voor een serie als GTST is maar de vraag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Welke rollen zou Katja vervullen?

Wat is er ondertussen gebeurt met Jessica Harmsen in alle jaren dat ze niet meer aanwezig is in het fictieve Meerdijk? Dat is natuurlijk de echte vraag als Katja ooit terugkeert. Welke rol zou Katja nu overwegend kunnen spelen? Daar hoef je gelukkig niet lang voor na te denken. Neem een klein kijkje op haar Instagram pagina en je komt er al gauw achter dat er vele rollen zijn die Katja perfect op het lijf geschreven zijn. Misschien heeft Meerdijk wel een nieuwe bibliothecaresse nodig? Katja heeft namelijk wel wat met boeken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Hoe waarschijnlijk is de comeback van Katja?

Of Katja ooit nog te zien is in Goede Tijden, Slechte Tijden is nog maar zeer de vraag. Het hangt momenteel af van de schrijvers. Als zij besluiten dat Jessica Harmsen terug moet komen naar Meerdijk, dan staat Katja vast wel open om weer terug te keren, al is het maar tijdelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...