Maakt Katja Schuurman eindelijk haar comeback in Goede Tijden, Slechte Tijden?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Al jaren roepen fans van de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden dat ze Katja Schuurman terug willen. Maar zal de actrice daar nu eindelijk op in gaan?

Katja Schuurman is de meest gewilde actrice van Nederland. Met een langlopende carrière in films en series heeft de acteerwereld geen uitdagingen meer voor haar over. Ze zegt alleen nog maar ja tegen projecten waar ze echt zin in heeft. Toch komt regelmatig de vraag naar boven of Katja weer terugkeert naar Goede Tijden, Slechte Tijden. Zal de actrice ooi nog terugkeren naar Nederlands langstlopende soapserie of zullen alle GTST fans het zonder Katja moeten doen?

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van presentatrice Katja Schuurman

GTST denkt elk jaar aan Katja

Comebacks zijn niet uitgesloten in de langstlopende soapserie van Nederland. Zo kwam Babette van Veen in 2015 terug in GTST als Linda Dekker. Het is dus zeker mogelijk dat Katja de draad weer oppakt als Jessica Harmsen. Susan Stam, de hoofdschrijfster achter Goede Tijden, Slechte Tijden heeft laten weten dat de productie elk jaar nadenkt over een terugkeer van Katja. Elk jaar wordt besproken of haar personage terug moet komen naar Meerdijk. Tot nu toe is het alleen bij besprekingen gebleven, maar wie weet wat de toekomst brengt. Het zou wel de ultieme stunt zijn om weer meer kijkers aan te trekken. De laatste keer dat Katja meespeelde in GTST is alweer 1999. Toen vertrok haar personage Jessica samen met haar grote liefde Julian op de motor richting het buitenland.

Katja heeft zeker interesse

Sommige mensen vragen zich af of Katja wel zit te wachten op een comeback in GTST. Nou, het verassende antwoord is dat ze daar best wel zin in heeft. In 2014 gaf ze al aan dat als de makers opbellen ze zeker nog interesse zou hebben. Maar naarmate de jaren zijn verstreken heeft Katja het ook drukker gekregen. Of ze nog tijd heeft voor een serie als GTST is maar de vraag.

Welke rollen zou Katja vervullen?

Wat is er ondertussen gebeurt met Jessica Harmsen in alle jaren dat ze niet meer aanwezig is in het fictieve Meerdijk? Dat is natuurlijk de echte vraag als Katja ooit terugkeert. Welke rol zou Katja nu overwegend kunnen spelen? Daar hoef je gelukkig niet lang voor na te denken. Neem een klein kijkje op haar Instagram pagina en je komt er al gauw achter dat er vele rollen zijn die Katja perfect op het lijf geschreven zijn. Misschien heeft Meerdijk wel een nieuwe bibliothecaresse nodig? Katja heeft namelijk wel wat met boeken.

Hoe waarschijnlijk is de comeback van Katja?

Of Katja ooit nog te zien is in Goede Tijden, Slechte Tijden is nog maar zeer de vraag. Het hangt momenteel af van de schrijvers. Als zij besluiten dat Jessica Harmsen terug moet komen naar Meerdijk, dan staat Katja vast wel open om weer terug te keren, al is het maar tijdelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!