De mooiste Instagram foto’s van presentatrice Katja Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Net als velen heeft ook Katja Schuurman haar doorbraak te danken aan de serie Goede Tijden Slechte Tijden. Hierin was de toen 19-jarige brunette van 1994 tot 1999 te bewonderen. Als zangeres brak Katja later door met GTST-collega’s Guusje Nederhorst en Babette van Veen als de meidengroep Linda, Roos & Jessica. In 1995 scoorde het trio de nummer 1-hit Ademnood. Zingen doet ze (gelukkig) niet meer, maar presenteren en acteren gelukkig wel! We hebben nog lang niet genoeg gezien van deze krullenbol!

De veelzijdige Instagram van Katja Schuurman

Op de Instagram van Katja Schuurman raak je niet snel uitgekeken. Katja deelt haar mooiste vakantiekiekjes, opmerkelijke foto’s van vroeger, prachtige selfies en uiteraard is ze niet vies van een gesponsorde post. Wat vooral te zien is dat Katja niet graag stilstaat: ze is met verschillende projecten bezig en geniet naar eigen zeggen met volle teugen van het leven!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja Schuurman is niet bezig met haar leeftijd

Voor Katja Schuurman is leeftijd maar een getal, de actrice zegt zo oud te zijn als zij zich voelt. Toch draait ze al best een tijdje mee in het televisiewereldje. De carrière van de brunette begon op 19-jarige leeftijd en sindsdien bleven de acteer- en presentatieklussen haar tegemoetkomen. Inmiddels is de actrice 46 jaar en moeder van twee dochters. Al sinds haar jonge jaren kennen we Katja met een vrolijke bos krullen. Op haar Instagram deelt de actrice een opmerkelijke foto van toen. Voor ons is en blijft Katja een plaatje om naar te kijken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Goed Fout met Katja Schuurman

Katja neemt geen blad voor de mond en gaat niet snel een presentatieklus uit de weg. Toch moest de presentatrice wel nadenken toen ze gevraagd werd voor het programma Goed Fout. Uiteindelijk heeft ze ja gezegd en was razend enthousiast. In dit nieuwe programma maakt Katja Schuurman samen met presentator Edson Da Graça en cabaretier Martijn Koning een inschatting van wat we met z’n allen ‘goud fout’ vinden in ons kleine kikkerlandje. Er ontstond veel ophef rondom het programma maar Katja heeft genoeg ervaring om hier adequaat op te kunnen reageren: “Er wordt op los gescholden en bedreigd. Wat liever en zachter zijn zou ons allen geen kwaad doen. En wat meer lachen, om anderen en onszelf, is ook heilzaam.” Gelukkig heeft het programma niet alleen maar negatieve reacties ontvangen, “Veel mensen voelen dat het programma gaat over een actueel thema en dat een gesprek over hoe we met elkaar om willen gaan in een tijd dat men zich snel gekwetst voelt erg nodig is” Aldus de presentatrice.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Zwanger worden was niet vanzelfsprekend voor Katja

Het zwanger worden was voor Katja Schuurman niet vanzelfsprekend, de brunette was immers al 44 toen ze toch nog graag een tweede kind wilde met haar huidige partner Freek van Noortwijk. Schuurman heeft met haar ex-partner Thijs Römer namelijk al een dochter, Sammie Römer. Uiteindelijk is het stel toch gelukt om zwanger te worden maar ook de zwangerschap zelf was een heftige periode voor Schuurman. Ze moest namelijk stoppen met de medicatie die ze slikte vanwege haar bipolaire stoornis. Schuurman deelde op sociale media regelmatig wat voor gevolgen ze daarvan ervoer tijdens haar zwangerschap. Uiteindelijk was de moeilijke periode het haar allemaal waard en beviel ze op 8 augustus van dit jaar van een dochter met de naam Coco Loulou.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja als oudere zus van Birgit Schuurman

Katja is de 2 jaar oudere zus van Birgit Schuurman. Ook deze dame is bekend in het televisie wereldje en de twee zijn bij uitzondering wel is samen te zien op je beeldscherm. De twee zusjes groeien samen op in Bunnik, hun vader is Nederlands en hun moeder is geboren in Curaçao uit Surinaamse ouders en heeft Nederlands, Chinees, Indiaans en Creools bloed. Al snel gaan beide dames hun eigen carrière achterna maar zijn onafscheidelijk en qua uiterlijk allebei een genot om in actie te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BIRGIT SCHUURMAN (@birgit.schuurman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.