Maak kennis met Julia Piquet, het bloedmooie jongere zusje van Kelly Piquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kent natuurlijk allang Kelly Piquet, de mooie vriendin van Max Verstappen. Maar wist je dat ze ook nog een ontzettend leuk zusje heeft?

Julia Piquet is het ontzettend mooie zusje van Kelly Piquet

Het zusje van Kelly Piquet ziet er niet als twee druppels water uit als haar zusje, maar is toch een ontzettend knappe dame. En dat merk je wel aan alle goede foto’s die deze blondine online heeft staan. Ze ziet er misschien wat anders uit dan haar prachtige zus, maar dat betekent niet dat Julia Piquet minder is dan Kelly. Integendeel zelfs, want ook Julia is een ongelooflijk knappe dame. Er zitten goede genen in de familie bij de zusjes. En daarom is het echt wel de moeite waard om even kennis te maken met deze mooie dame. Haar foto’s doen namelijk de meeste mannen achterover slaan van verbazing. En dat moet je gewoon meemaken.

Kelly Piquet en Julia Piquet zien er best anders uit

Ze zijn mischien zusjes, maar dat zou je op het eerste gezicht niet zeggen van de dames. Julia is wat kleiner en heeft iets meer kleur op haar wangen dan haar oudere zus. Die is namelijk donker bruin van haarkleur en heeft een lichtere huid. Ze zien er samen op de foto dan ook eerder uit als goede vriendinnen dan als zusjes. Hoewel ze er niet direct uitzien als zusjes hebben Julia Piquet en Kelly Piquet wel een ontzettend goede band met elkaar. De vrouwen kunnen het enorm goed met elkaar vinden. Ze zien elkaar misschien vanwege hun drukke levens niet zo heel erg veel, maar als ze bij elkaar zijn dan is het gelijk vier handen op één buik. Bekijk de zusjes samen op de foto hier!

De vriend van Julia Piquet

Helaas mannen, Julia is al bezet. En net als haar zus heeft ze een snelle man opgezocht om haar leven mee te delen. Julia is namelijk samen met Daniel Suárez, een NASCAR coureur. Ze zoekt het dus net even iets anders op dan de Formule 1, maar ook Julia Piquet houdt van snelle wagens en de mannen die erin rijden. Het is toch wel bijzonder dat beide zussen de zelfde kant op gaan met hun partners. Maar ze zijn allebei opgegroeid met de Formule 1, dus misschien is het ook helemaal niet zo gek dat ze voor coureurs gaan. Dat is nou eenmaal de wereld die ze kennen. Bekijk het stel samen hier!

Lees ook: Kelly Piquet laat Max Verstappen smelten met foto in duizelingwekkend jurkje

Houd Julia Piquet goed in de gaten

Nu je Julia Piquet een keer gezien hebt, smaakt dat natuurlijk gelijk naar meer. Het goede nieuws is dat Julia een hele Instagram pagina heeft vol met prachtige foto’s van zichzelf. En daar kan je dus enorm genieten van alle leuke plaatjes van Julia. De blondine zorgt er met haar foto’s in ieder geval voor dat haar volgers geen dag zich hoeven te vervelen. En dat is natuurlijk erg fijn, want dat geeft alleen maar meer redenen om deze dame te gaan volgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.