Kelly Piquet laat Max Verstappen smelten met foto in duizelingwekkend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De vriendin van Max Verstappen heeft een foto geplaatst waar haar fans en Max zelf even twee keer naar moeten kijken.

De nieuwe outfit van Kelly Piquet is ontzettend goed

Kelly Piquet is niet alleen model, maar ook een enorme fashionista. Ze weet als geen ander wat de laatste mode is en de laatste trends zijn. De brunette speelt dan ook daar graag op in met haar eigen kleding. Als je Kelly Piquet ergens ziet verschijnen, dan heeft ze waarschijnlijk een ontzettend mooi pakje aan. Het model weet als geen ander hoe ze zich op haar best moet kleden. Normaal voor fotoshoots doen andere mensen dat voor haar. Die zeggen dan wat Kelly moet dragen. Maar nu heeft Kelly die taak een keer zelf op zich genomen. En dat kan ze zo te zien hartstikke goed. De outfit van Kelly zorgt ervoor dat ze zeker punten scoort bij haar fans. Die vinden de zwarte jurk absoluut een geslaagd kledingstuk. Kelly heeft dus de juiste keuze gemaakt om voor deze jurk te gaan.

Kelly haar zus kan ongelooflijk goede foto’s maken

Je zou bijna verwachten dat de foto hierboven door een persfotograaf gemaakt is. Zo goed is die gelukt. Maar niks is minder waar. De foto is gemaakt door de zus van Kelly Piquet. Die was namelijk ook mee naar dit event. En blijkbaar kan de zus van Kelly Piquet ontzettend goed foto’s maken, aan het voorbeeld hierboven te zien. Kelly deelde natuurlijk trots zelf de foto op haar Instagram. Ze was namelijk erg blij met het nieuwe plaatje. Dat is ook niet zo gek, want als je zo’n goede fotograaf in de familie hebt zitten, dan komen er altijd mooie plaatjes van jezelf uit. Dit was niet het enige plaatje dat de zus van Kelly Piquet maakte. Ze heeft een hele collectie geschoten. Natuurlijk deelde Kelly al die foto’s ook nog eens even op haar Instagram pagina. Bekijk de foto’s hier!

Kelly Piquet laat weer meer van zich horen

Het was even stil rondom model Kelly Piquet. Ze kwam eigenlijk niet meer zo vaak naar de races van Max Verstappen en liet alleen via social media van zich horen. Daar kon je zien hoe ze veel op vakantie was en vaak ook hele dagen terug dacht aan haar mooie vakanties. Maar inmiddels verschijnt Kelly Piquet steeds vaker op het circuit. Daar bekijkt ze dan de wedstrijden van Max Verstappen, die helemaal niet meer zo spannend zijn, aangezien Max altijd maar wint. Maar toch is ze er dan bij als een goede vriendin. Ook bezoekt Kelly de laatste tijd steeds meer events. Dat is goed, anders had haar zus nooit zulke mooie foto’s kunnen maken. En dat zou enorm zonde zijn geweest, aangezien de foto’s van Kelly Piquet er juist zo mooi uit zien nu. Het is dus absoluut een goed teken dat Kelly Piquet wat meer de deur weer uit gaat. Zo krijg je als fan van het model, ook nog eens meer van haar te zien. En dat is alleen maar fijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!