Maak kennis met het zusje van Miley Cyrus: Noah Cyrus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Haar grote zus Miley Cyrus kennen we inmiddels allemaal wel. Is het het niet van het naakt rondslingeren op sloopkogels, dan is het wel van een van haar vele koffieshopavontuurtjes. toeval heeft het dat de appels in deze familie niet ver van dezelfde boom vallen.

Deze familie houdt van tuinieren…

Mileys jongere zusje, Noah Cyrus, blijkt namelijk ook een immense voorliefde te hebben voor het inhaleren van diverse plantsoorten. Deze liefde ging zelfs zo ver dat deze dame er een heus lied aan opgedragen heeft. Het lied in kwestie heeft dan ook de titel ‘I Got So High That I Say Jesus’ gekregen. En ja, die gaan we je in deze tijd der verveling natuurlijk niet onthouden!

Maar, dat is nog niet alles!

Wie denkt dat het jongere zusje van Miley het alleen bij het roken van planten houdt, heeft het dus mis. Deze dame gaat namelijk all the way. Het zal je dan ook niet verbazen dat het refrein van een van haar andere nummers de zinnen: ‘I drank straight to my head, I went outside to smoke a cigarette’ bevat. Twee dingen waarvan ook zuslief Miley en paps Billy Ray Cyrus niet al te vies van schijnen te zijn. Jep, in deze familie stroomt er niets meer dan pure alcohol en nicotine door hun bloedvaten.

Dezelfde stem, maar een totaal ander lichaam

Wie net nieuwsgierig genoeg was op op de ‘playknop’ van het bovenstaande filmpje geklikt te hebben, heeft het al gehoord: Noahs stem. Volgens velen is deze vrijwel identiek aan die van grote zus Miley. Het is dan ook wel te horen dat beide dames zijn opgegroeid in Nashville, Tennessee. En qua uiterlijk verschillen beide dames ook niet eens zo belachelijk veel.

Je kan deze twee dames een beetje vergelijken met de Kardashian-Jenner zusjes. Miley zou in dat geval de ‘Kendall Jenner’ zijn, vanwege haar slankere bouw. Noah zou daarentegen meer kunnen worden vergeleken met Kylie. Bij Noah zijn er dan ook zeker wat meer vrouwelijke bochten in haar figuur te vinden. Hoe goed we het ook uitleggen, neem zelf maar eens een kijkje op haar gloednieuwe forumpagina en oordeelt u zelf!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?