Maak kennis met het zusje van Miley Cyrus: Noah Cyrus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Haar grote zus Miley Cyrus kennen we inmiddels allemaal wel. Is het het niet van het naakt rondslingeren op sloopkogels, dan is het wel van een van haar vele koffieshopavontuurtjes. toeval heeft het dat de appels in deze familie niet ver van dezelfde boom vallen.

Deze familie houdt van tuinieren…

Mileys jongere zusje, Noah Cyrus, blijkt namelijk ook een immense voorliefde te hebben voor het inhaleren van diverse plantsoorten. Deze liefde ging zelfs zo ver dat deze dame er een heus lied aan opgedragen heeft. Het lied in kwestie heeft dan ook de titel ‘I Got So High That I Say Jesus’ gekregen. En ja, die gaan we je in deze tijd der verveling natuurlijk niet onthouden!

Maar, dat is nog niet alles!

Wie denkt dat het jongere zusje van Miley het alleen bij het roken van planten houdt, heeft het dus mis. Deze dame gaat namelijk all the way. Het zal je dan ook niet verbazen dat het refrein van een van haar andere nummers de zinnen: ‘I drank straight to my head, I went outside to smoke a cigarette’ bevat. Twee dingen waarvan ook zuslief Miley en paps Billy Ray Cyrus niet al te vies van schijnen te zijn. Jep, in deze familie stroomt er niets meer dan pure alcohol en nicotine door hun bloedvaten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door noah (@noahcyrus) op

Dezelfde stem, maar een totaal ander lichaam

Wie net nieuwsgierig genoeg was op op de ‘playknop’ van het bovenstaande filmpje geklikt te hebben, heeft het al gehoord: Noahs stem. Volgens velen is deze vrijwel identiek aan die van grote zus Miley. Het is dan ook wel te horen dat beide dames zijn opgegroeid in Nashville, Tennessee. En qua uiterlijk verschillen beide dames ook niet eens zo belachelijk veel.

Je kan deze twee dames een beetje vergelijken met de Kardashian-Jenner zusjes. Miley zou in dat geval de ‘Kendall Jenner’ zijn, vanwege haar slankere bouw. Noah zou daarentegen meer kunnen worden vergeleken met Kylie. Bij Noah zijn er dan ook zeker wat meer vrouwelijke bochten in haar figuur te vinden. Hoe goed we het ook uitleggen, neem zelf maar eens een kijkje op haar gloednieuwe forumpagina en oordeelt u zelf!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!