Video: Louis van Gaal geniet van piepjonge Noa Vahle tijdens persconferentie Oranje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Normaal heeft onze bondscoach Louis van Gaal het niet zo op Nederlandse journalisten. Van de jonge blonde verslaggeefster Noa Vahle neemt hij echter álles aan…

Noa Vahle is de dochter van Linda de Mol en Sander Vahle. Deze 22-jarige vrouw werkt  achter de schermen bij Vandaag Inside, maar mocht het afgelopen jaar ook voor het eerst langs de voetbalvelden staan met een microfoon. De kijker is snel gewend geraakt aan deze jonge blondine. Geen wonder dat ze nu in aanloop naar een aantal oefeninterlands van Oranje ook tijdens de persconferenties vragen aan Louis van Gaal mag stellen. Onze normaal zo norse bondscoach ontdooide helemaal toen hij piepjonge Noa zag zitten!

Louis van Gaal valt stil dankzij Noa Vahle

Onlangs kreeg Noa Vahle de kans om een vraag te stellen aan Louis van Gaal tijdens een persconferentie van Oranje. Noa kreeg het zo waar voor mekaar om Louis van Gaal even stil te laten vallen: “Meneer van Gaal, ik wil straks iets vragen over de komende twee weken, maar eerst, hoe gaat het eigenlijk met u, qua gezondheid?” Ze doelt uiteraard op de gezondheidsproblemen van Louis van Gaal, die onlangs had aangekondigd al een tijdje prostaatkanker te hebben. Louis van Gaal glimlachte, viel even stil en antwoordde vervolgens op de vraag van Noa met “Wat lief“. Louis van Gaal had deze vraag duidelijk niet zien aankomen, en het deed duidelijk wat met de bondscoach. Niemand vraagt ooit naar de persoonlijke gezondheid en problemen van de coach, maar nu dus wel. De blik van Louis richting Noa zegt een hoop: onze bondscoach is verkocht!

Lees ook: Knappe Hélène Hendriks kraakt geheime code Louis van Gaal over opstelling Oranje

Carrière Noa Vahle gaat als een raket

Noa Vahle is inmiddels aan het uitgroeien tot een heuse nieuwe Hélène Hendriks. Althans, een tweede Hélène, want ze kan nog wel even mee. De dochter van Linda de Mol doet verslag van verschillende wedstrijden, interviewt grootheden als Dirk Kuyt, en is ook nog eens een mooie verschijning voor de camera. Onlangs mocht ze zelfs verslag doen tijdens de finale en halve finale van de Conference League finale. Mensen vinden het fijn om naar Noa te luisteren op televisie en ze valt dan ook goed in de smaak, zelfs bij de crew van Vandaag Inside! Met zulke steun, en ook nog zo’n invloedrijke moeder mag je ervan uitgaan dat Noa aan het begin staat van een lange carrière!

Noa Vahle de nieuwe Hélène Hendriks?

Onlangs deelde ze ook nog een opvallende foto, namelijk met Hélène Hendriks! De twee plaatste een selfie waarop Hélène haar tong uitsteekt op een grappige manier. Noa is de laatste tijd veel op pad geweest met Hélène Hendriks, en het mag duidelijk zijn dat ze het enorm goed met elkaar kunnen vinden! Ook op Instagram is Noa flink aan het groeien. Ze heeft inmiddels meer dan tienduizend volgers. Ze deelt regelmatig foto’s van wat er zich achter de schermen afspeelt bij een voetbalwedstrijd. Ideale content voor mannen dus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...