Knappe Hélène Hendriks kraakt geheime code Louis van Gaal over opstelling Oranje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is een vrouw met verstand van voetbal. Dat merk je aan alles. Nu heeft ze ook de opstelling van Louis van Gaal ontcijfert. 

De beeldschone Hélène Hendriks is meer dan alleen maar een knappe kop. Keer op keer blijkt dat Hélène enorm veel verstand heeft van alles omtrent voetbal. Het is dan ook niet gek dat Hélène van alle mensen de opstelling van Louis van Gaal weet te ontcijferen. Het is nog wachten of ze gelijk krijgt, maar Hélène is ervan overtuigd dat het Nederlands elftal met deze opstelling gaat spelen. Nu maar hopen dat het genoeg is om te winnen.

Lees ook: Hélène Hendriks maakt iedereen stikjaloers met foto van grote liefde

Hélène Hendriks ontcijfert zonder contact de code van Louis

Het is best knap dat Hélène achter de nieuwe opstelling van Oranje wist te komen. Ze heeft namelijk nog steeds moeite met het spreken van Oranje spelers na de boycot van een aantal jaar terug. Dat zag je ook wel toen ze laatst een vraag probeerde te stellen aan Frenkie de Jong tijdens een persconferentie in aanloop naar de oefenduels met Denemarken en Duitsland. Zelfs zonder spelerscontact en met de ontwijkende antwoorden van Louis van Gaal wist Hélène de nieuwe opstelling te ontcijferen.

Oranje heeft nog steeds een boycot tegen Hélène Hendriks

Toen Hélène Hendriks aanwezig was tijdens de persconferentie van Oranje, gebeurde er iets opmerkelijks. Toen ze een vraag aan Louis van Gaal stelde en hij die af probeerde te geven bij Frenkie ging het mis. De persman van Oranje greep in, omdat VI helemaal niks aan spelers mag vragen. Werknemers van VI mogen niets vragen aan de spelers, omdat Johan Derksen twee jaar geleden een opmerking over Akwasi had die verkeerd viel.

Hélène Hendriks botst met uitspraken Louis van Gaal

Maar ook tussen Hélène Hendriks en Louis van Gaal zitten wat spanningen. Zo noemde Hélène laatst een uitspraak van Louis ‘niet handig’.  Louis had namelijk iets geroepen over de Conference League en Hélène kon zich daar absoluut niet in vinden. “Je speelt tegen Jut en Jul”, was de uitspraak van Louis. Hélène verbaast zich daarover. Als boegbeeld van Oranje is het een vreemde uitspraak. Natuurlijk mag hij zijn mening hebben, maar in de Conference League zijn inmiddels al veel belangrijke punten gescoord voor het Nederlands voetbal met veel leuke wedstrijden, aldus Hélène. De ‘Jut en Julcompetitie’ gaat er bij haar niet in.

Misschien tijd voor een carrièreswitch voor Hélène na Vandaag Inside

Ze mag niks vragen aan Oranje spelers en lijkt momenteel ook weinig nieuws toe te voegen aan Vandaag InsideMisschien is het dan toch tijd dat Hélène na gaat denken over een carrièreswitch. Zo zou ze prima passen bij een programma als HLF8.

Kijkers loven Hélène Hendriks bij HLF8

Hélène heeft nu al meerdere keren een mooie bijdrage geleverd aan het programma HLF8 van presentator Johnny de Mol. En de meeste kijkers zijn lovend over haar televisieoptreden. Die willen nu allemaal dat Hendriks vast blijft bij HLF8 of een eigen talkshow krijgt. Ze valt duidelijk goed in de smaak.

Hélène Hendriks blijft een dame met verstand van voetbal

Ze kan dus niet alleen goed presenteren, als voetbal analist en commentator blijft Hélène ook sterk. Daarom kon ze ook zo makkelijk de opstelling van Louis van Gaal ontcijferen. Ondanks alle belemmeringen blijft Hélène een vrouw die buitengewoon veel verstand heeft van voetbal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!