Lone van Roosendaal knapt wéér vuil werk op bij GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lone van Roosendaal wordt voor de zoveelste keer uit GTST geschreven. Ze heeft de meest ondankbare taak van de cast. 

Actrice Lone van Roosendaal heeft veel werk op haar naam staan, maar ze wordt eigenlijk nog maar van één ding echt herinnerd. Namelijk het feit dat ze de meest weggeschreven actrice is van Goede Tijden, Slechte Tijden. De prachtige actrice is meerdere keren uit de serie geschreven, maar blijft eigenlijk altijd maar terugkomen. Het wekt een beetje de indruk dan de schrijvers van GTST alleen maar aan Lorne denken, als ze echt niks anders meer weten. Ze is daarmee een soort noodknop die je alleen maar indrukt op het moment dat je hem echt nodig hebt. Is Lorne niet nodig, dan wordt ze zonder pardon de serie weer uit gegooid. Sommige mensen zou dat bitter maken. Maar Lorne niet, die blijft keer op keer terugkomen naar haar rol in de grootste soapserie van Nederland.

Lees ook: GTST-actrice Anouk Maas lijkt net een holbewoner op wilde foto

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lone Van Roosendaal (@loneeva)

Lone van Roosendaal vliegt er snel vandoor op nieuwe foto

De exit van Lone is onvermijdelijk en daarmee is het alweer de vierde keer dat de blonde actrice de serie verlaat. Haar vorige afscheid was tijdens zomer cliffhanger van 2021. Haar karakter Billy is altijd wel bezig met snode zaakjes. Zo was ze de vorige keer op de vlucht geslagen voor moord. En nu vlucht ze haar grote geliefde achterna, die ook op de vlucht geslagen is. Haar karakter is dus een hoop aan het onderduiken. Nou zou je kunnen denken dat de beste plaats om onder te duiken een dorpje als Meerdijk is, maar daar denken de schrijvers van GTST heel anders over en dus moet Lone de serie alweer verlaten. Dat is eeuwig zonde, want het lijkt deze keer toch echt de allerlaatste te zijn. Maar wie weet dat ze over een paar maanden of een paar jaar gewoon weer terug is bij GTST. De soap heeft nogal een traditie met het terugbrengen van karakters die dood, gevlucht of vergeten zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lone Van Roosendaal (@loneeva)

Lone van Roosendaal kan zich weer focussen op andere projecten, in plaats van GTST

Nu Lone zich niet meer hoeft te richten op GTST kan de actrice weer tijd vrij maken voor andere projecten. En dat is maar goed ook, want anders staat ze echt alleen maar bekend als de actrice die GTST zo vaak verliet. En dat zou natuurlijk zonde zijn. Al bestaat de kans natuurlijk wel dat wanneer de producenten van RTL weer voor de deur staan, Lone gewoon weer opnieuw meedoet met GTST. Ze is niet zo goed in het zeggen van ‘nee’. Dat is naar voor Lone, maar mooi voor alle kijkers die haar personage nog lang niet zat zijn. Die hebben dan weer een paar maanden wat om van te smullen tijdens het kijken van hun favoriete Nederlandse televisieserie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!