GTST-actrice Anouk Maas lijkt net een holbewoner op wilde foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Anouk Maas is niet heel goed de coronapandemie uit gekomen. Ze is namelijk helemaal verwilderd, als een holbewoner. 

Anouk Maas was vroeger een van de meest mooie actrices van Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar inmiddels ziet ze er heel anders uit. Ze is nogal verwilderd geraakt. Dat kan natuurlijk iets te maken hebben met haar deelname aan Expeditie Robinson vorig jaar waar Anouk duidelijk nog niet helemaal van is bijgekomen aan haar wilde kapsel te zien. De prachtige actrice heeft absoluut snel een knipbeurt nodig.

Lees ook: Deze foto bewijst dat Anouk Maas nog steeds goed in vorm is na Expeditie Robinson

Anouk Maas haar kapsel lijkt wel te zijn ontploft op wilde foto

Het kapsel van Anouk lijkt wel te zijn ontploft op de wilde foto die ze deelt met de wereld. Ze lijkt op deze manier inderdaad een beetje op een moderne holbewoner. Normaal gesproken zijn haar krullen een van de leukste dingen aan Anouk, maar momenteel ziet het er wel heel erg heftig uit. Toch maar eens tijd om de telefoon op te pakken en een afspraak te maken bij de lokale kapper. Al zal die zijn handen wel vol hebben aan het fixen van de haartjes van Anouk.

Misschien weer tijd voor een stijl kapsel, zoals op deze foto

Als Anouk toch naar de kapper moet, dan kan ze zichzelf weer helemaal opnieuw uitvinden. Ze zou dus voor een compleet ander kapsel kunnen gaan. Bijvoorbeeld weer een keer stijl haar nemen in plaats van haar natuurlijke krullen. Dat zag er namelijk destijds ook helemaal niet verkeerd uit bij de prachtige actrice. Ze kan in ieder geval vele haarstijlen hebben, dus haar kapper zal ongetwijfeld heel erg blij met Anouk zijn. Die mag namelijk helemaal los gaan op de prachtige haartjes van de beeldschone actrice.

Anouk verlangt terug naar de zomer met hete foto

Net als veel mensen in Nederland, verlangt ook Anouk terug naar de warme zomer. Heerlijk aan het strand liggen, de haren los, genieten van de warmte, in plaats van met een dekentje kou lijden op de bank. Anouk weet wel wat ze liever heeft. Het kan volgens haar ook niet snel genoeg weer zomer worden. Daarvoor zal Anouk nog een paar maanden geduld moeten hebben. Maar de warme dagen komen er weer aan. Vanaf Maart beginnen de temperaturen langzaam te stijgen. Anouk is daarom ook bezig met het uitzoeken van haar zomerse rokjes en bloesjes, zodat ze straks niet zonder kleding zit als de zomer eindelijk is gearriveerd. Anouk zie je straks in de meest verleidelijke pakjes lopen in de warme zomerzon. De enige vraag is dan natuurlijk of ze nog steeds rondloopt met haar holbewonerskapsel, of dat ze tegen die tijd haar kapsel een make-over heeft gegeven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

De beeldschone Emma Wortelboer heeft er voor gekozen om een bijzonder opvallend topje aan te trekken. En dat staat haar heel erg goed.