Loes Haverkort scheurt open in steegje tijdens Het Perfecte Plaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De actrice is enorm populair vanwege haar deelname aan het programma Het Perfecte Plaatjewaar steeds meer blijkt dat zij dat zelf is. 

Loes Haverkort weet het interessant te houden

Natuurlijk is actrice Loes Haverkort prettig om te zien, dat is niemand onbekend. maar de actrice ontpopt zich de laatste tijd ook als een genie achter de camera. Zo weet Loes best wel een mooie foto te maken. En dat zorgt ervoor dat ze toch wel wat extra respect weet te krijgen van haar volgers. In Het Perfecte Plaatje zorgt Loes er met haar foto’s voor dat de mensen thuis genoeg hebben om te bespreken na elke aflevering. Want haar foto’s, waar Loes zelf vaak een grote rol in speelt, zijn zo verrassend en interessant dat je ze niet zo snel uit je hoofd kan zetten. Met haar bijzondere plaatjes zorgt de actrice ervoor dat haar fans keer op keer wat moois hebben om hun aandacht op te vestigen. Ze is waarschijnlijk ook de reden dat het programma dit jaar zo ongelooflijk goed wordt bekeken.

Loes Haverkort scheurt open op bijzondere plek

Zoals je op het bijzondere filmpje kan aanschouwen, heeft Loes weer wat speciaals bedacht om de kijkers van het programma Het Perfecte Plaatje tevreden te houden. Ze laat een model dat ze heeft meegenomen even haar panty open scheuren om een beter beeld te krijgen. De fotoshoot vindt zich plaats in een schimmig steegje. Het is dat Loes een vrouw is, maar anders was dit toch wel een heel erg verdacht beeld geweest. Maar eerlijk is eerlijk, de foto’s van Loes die ze maakt voor de show zijn echt heel erg goed. Met haar talent weet Loes heel veel mensen met verbazing achter te laten. Haar foto’s zijn namelijk zo bijzonder dat Loes gelijk de aandacht weet te grijpen.

Gaat Loes Haverkort Het Perfecte Plaatje winnen?

Er is natuurlijk een grote kans dat Loes Haverkort met al haar mooie foto’s de eerste plaats gaat behalen bij het televisieprogramma. De mensen thuis hebben al lichtelijk besloten dat Loes de beste fotografe van het stel is. Dat merk je ook wel uit de manier waarop mensen online over het programma berichten. Op Facebook en Instagram liegen de opmerkingen er niet om. Het publiek van Het Perfecte Plaatje is duidelijk onder de indruk van de flinke kwaliteiten van Loes. En dat mag dus zeker straks beloond worden met de eerste plaats.

Loes Haverkort geniet enorm van de competitie

Het Perfecte Plaatje is nog lang niet voorbij en dat is maar goed ook, want Loes Haverkort geniet veel te veel van de leuke wedstrijd. Ze heeft met dit programma een kant van zichzelf ontdekt, waarvan ze niet wist dat ze die had. En dat zorgt er weer voor dat Loes ontzettend veel plezier beleeft aan alle opdrachten. Het zijn allemaal dingen die Loes nooit verwacht had te gaan doen, maar nu ze er mee bezig is, vindt ze het veel te leuk om te stoppen met fotograferen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.