Loes Haverkort haalt met foto zonder kleding maximale score bij Het Perfecte Plaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Loes Haverkort maakt zichzelf de laatste tijd ontzettend populair met haar spannende foto’s voor Het Perfecte Plaatje.

De wel erg spannende foto van Loes Haverkort

Je hebt vast al wel eens een foto van Loes Haverkort voorbij zien komen op Instagram. Sinds de actrice meedoet aan Het Perfecte Plaatje maakt de knappe blondine de ene na de andere artistieke foto. En haar volgers gaan daar eigenlijk wel goed op. Die genieten van de plaatjes die Loes deelt met de buitenwereld. Misschien ook wel omdat de foto’s van Loes allemaal de prachtige actrice met weinig tot geen kleding laten zien. En natuurlijk draaien de foto’s daar niet om, maar het helpt wel mee. Loes Haverkort weet zo wel de aandacht te trekken met haar plaatjes. De verleidelijke actrice kan op die manier haar volgers vermaken, de opdrachten van Het Perfecte Plaatje winnen en nog eens aandacht vragen voor zaken die zij belangrijk vindt. Dat doet ze wel erg goed. Het kiekje komt uit de nieuwste aflevering van Het Perfecte Plaatje, waar de actrice een 10 scoorde met deze foto. Met het kiekje wilde Loes Haverkort aandacht trekken voor de erbarmelijke omstandigheden van apen in gevangenschap. Je kunt de foto hier bekijken.

Loes Haverkort is zelf duidelijk Het Perfecte Plaatje

Er kan weinig twijfel over bestaan, want Loes gaat waarschijnlijk dit seizoen van de fotografie wedstrijd winnen. Wat ze goed doet is zichzelf onderdeel maken van haar foto’s. De plaatjes die Loes schiet zijn zo echt onderdeel van haar. En haar fans vinden ze dan ook een stuk leuker om te bekijken en te delen. De knappe actrice weet wel erg goed hoe ze met haar mooie foto’s de aandacht moet trekken van haar fans. Misschien dat na dit programma een andere carrière nog in het verschiet ligt. De verleidelijke blondine heeft in ieder geval genoeg talent om een volleerd fotografe te worden.

Lees ook: Loes Haverkort is het absolute hoogtepunt van nieuw seizoen ‘Het Perfecte Plaatje’

De vorige foto van Loes Haverkort maakte ook al veel los bij fans

Natuurlijk zijn fans helemaal door het dolle heen vanwege de nieuwste foto van Loes Haverkort. Maar Loes maakt al spraakmakende beelden sinds de eerste aflevering. De knappe actrice wist bijvoorbeeld met deze foto ook al flink de aandacht te trekken. De knappe dame weet exact wat wel en niet werkt als het gaat om het verkrijgen van aandacht. En dat talent zet ze tijdens de opnames van het programma maar al te graag in. Loes gaat het met dit soort foto’s nog ver schoppen in de race naar ‘het perfecte plaatje.’ Met haar foto’s zorgt Loes Haverkort ervoor dat haar fans een ongelooflijk mooie dag tegemoet gaan. Die genieten namelijk nog de hele dag na het zien van haar bijzondere foto’s.

Lees ook: Met deze extreem foto blaast Loes Haverkort Het Perfecte Plaatje-kijker volledig omver

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.