NieuwsLisa Vol van O'G3NE straalt op podium in glitterjurk

Lisa Vol van O’G3NE straalt op podium in glitterjurk

-

Lisa Vol van O’G3NE straalt op podium in glitterjurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

[rt_reading_time label="Leestijd: " postfix="minuten" postfix_singular="minuut"]

De zusjes van OG3NE mochten tijdens De beste liedjes van het Songfestival optreden met Rise like a Phoenix. En dat deden ze bijzonder goed. Al helemaal Lisa, die straalde namelijk op het podium. Al kan dat ook zijn vanwege haar glitterjurk. 

Lisa Vol, een derde van het meidentrio OG3NE, gaf een bijzonder goed optreden. Tijdens de show De beste liedjes van het Songfestival zongen zij en haar zusjes een aantal nummers, waaronder Rise like a Phoenix, het winnende nummer van Conchita Wurst een aantal edities terug. En dat deden ze op een spectaculaire manier. Lisa scheen het meest van alle drie, al kan dat ook liggen aan de prachtige glitterjurk die ze aan had getrokken.

Lees ook: Even terugkijken: foto’s van O’G3NE op het Eurovisie Songfestival

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

De Songfestival tribute  van OG3NE

OG3NE wist als vanouds te imponeren met hun optreden. De mensen in de studio vielen nog net niet achterover uit hun stoel van bewondering. Als oudste moest Lisa natuurlijk wel het beste voorbeeld geven van alle zusjes. Niet alleen in haar optreden, maar ook in haar uitstraling. Het Songfestival staat toch voornamelijk bekend om zijn pracht en praal, dus als je dat covert moet je ook zelf in een beetje pracht en praal verschijnen. En dat is precies wat Lisa gedaan heeft met haar adembenemende outfit.

De glitterjurk van Lisa Vol

Voor de show besloot Lisa om alvast haar trouwe fans een voorproefje te geven van wat ze konden verwachten tijdens de show. Ze toonde al eventjes haar glitterjurk in de kleedkamer. Lisa is duidelijk erg trots op haar kledingkeuze en geef haar eens ongelijk. De zangeres ziet er echt prachtig uit en weet goed op te vallen op het podium. Lisa laat daarmee maar weer eens zien dat ze een echte ster is.

lisa og3ne sparkly dress

Lisa’s Metamorfose

Het is wel een grote verandering ten opzichte van de week ervoor. Toen trad Lisa namelijk samen met haar zusjes op tijdens de OG3NE Summer Vibes Live stream. En tijdens die livestream had ze juist een heel zomers en licht jurkje aan, met pastelkleuren. Een heel onschuldige keuze als je hem vergelijkt met de spannende jurk die ze een week later besloot aan te trekken. Lisa is erg veelzijdig. Ze houdt niet vast aan slechts één bepaalde stijl, maar laat zien hoe flexibel ze is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa in wonderland

Waar Lisa deze week dus bijna de verleidster uithangt in haar felle glitterjurk was ze vorige week juist een beetje het verlegen buurmeisje qua uiterlijk. Ze had wel wat weg van Alice in Wonderland met haar lichtblauwe en groene jurkjes en haar blonde haren. Ook haar haren maken nogal een verandering mee. Van stijl en losjes naar grote krullen. Lisa is dus eigenlijk een beetje een kameleon als het om uiterlijk gaat. Dat is mooi, want dan zal ze voorlopig nog niet vervelen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Geef je mening