Lisa Vol van OG3NE maakt spontane foto onder de douche

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol van meidengroep OG3NE is hard aan het oefenen voor hun volgende concerten. En dat doet ze natuurlijk onder de douche. 

Ze is misschien het oudste telg onder de zusjes Vol, maar zangeres Lisa Vol van meidengroep OG3NE is daarom nog niet minder leuk. Meestal is de oudste van het stel ook gelijk de meest serieuze. En hoewel Lisa zeker heel volwassen over kan komen, heeft ze ook haar heerlijk spontane momenten. Van de drie zusjes is ze misschien zelfs wel het leukste onder hen. Samen zijn de beeldschone zangeressen zich aan het voorbereiden op hun komende concerten. En dat doen ze ieder op hun eigen manier. Lisa oefent bijvoorbeeld lekker ouderwets onder de douche. En die foto moet natuurlijk even gedeeld worden.

Lees ook: Amy Vol van OG3NE verschijnt in strak leren pakje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OG3NE (@og3ne)

Lisa geeft douche concert

Lisa neemt het nummer Singing in the rain wel erg serieus en besluit om te gaan oefenen onder de douche. Nu is dat niet eens zo heel gek. Ga maar na, hoe vaak heb je zelf wel niet onder de douche gezongen. Om de een of andere reden zing je altijd harder, uit volle borst, als je een privé badkamerconcert geeft. Voor Lisa is het dus de ideale omgeving om haar concerten voor te bereiden. En dat mooie moment moet natuurlijk vast gelegd worden. Lisa plaatst dus voor al haar fans foto’s van haar badkamer optreden op haar Instagram pagina. Al heeft ze natuurlijk wel een hoop kleren aan voor onder de douche. Een aandachtspuntje voor de volgende keer. Want met zo veel kleren de douche cabine in, dat is natuurlijk een beetje gek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa is klaar voor het nieuwe concert seizoen

Het valt te hopen dat de nazomer een paar mooie momenten oplevert voor de zusjes Vol. Het afgelopen jaar is natuurlijk geen pretje geweest als het om concerten gaat. Lisa ziet het in ieder geval positief in. Ze staat dan ook al helemaal klaar om de komende concerten helemaal te gaan rocken! Misschien is het dan toch een keer tijd om haar solocarrière te starten. Als lid van OG3NE is Lisa natuurlijk geweldig, maar de prachtige blondine heeft meer dan genoeg in huis om een fantastische plaat op eigen houtje uit te brengen. Lisa is namelijk een artiest van formaat, een genot om naar te mogen kijken en luisteren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

De prachtige looks van Lisa

Of het nu onder de douche of op het podium is, Lisa weet er altijd goed uit te zien. Het is een bijzonder talent dat de blondine goed in de vingers heeft. Waar ze ook is, ze weet iedereen te betoveren met haar magisch goede looks. Haar zwoele blik, prachtige blonde lokken en verleidelijke ogen doen het hart van iedere man sneller kloppen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!