Lisa Vol van OG3NE laat topje met heerlijke knipoog van haar schouder glijden (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lisa Vol, de getalenteerde zangeres van OG3NE, heeft haar volgers opnieuw weten te betoveren met een reeks verleidelijke foto’s op sociale media.

In deze foto’s draagt Lisa een topje dat ze verleidelijk van haar schouder laat glijden, waardoor haar fans in heel Nederland binnen enkele seconden worden betoverd.

Lisa Vol laat zich van haar beste kant zien

Met haar lange blonde haren die sierlijk over haar schouder hangen, weet Lisa moeiteloos alle aandacht naar zich toe te trekken. Haar verleidelijke blik in de camera zorgt ervoor dat de harten van haar volgers sneller gaan kloppen. Het topje, dat nonchalant van haar schouder afglijdt, geeft de foto’s een extra vleugje mysterie.

Lisa Vol deelt nog meer leuke plaatjes

Daarna deelt Lisa nog even wat foto’s die een hele andere kant van de zangeres laten zien. Haar houding en speelse uitdrukking, compleet met een tong die speels uit haar mond steekt, geven de foto’s een ongecompliceerde en vrolijke sfeer. Deze foto’s tonen een andere kant van Lisa, een die haar volgers zeer waarderen.

De fans van Lisa zijn dol op de foto’s

De reacties op de foto’s zijn overweldigend positief. Fans prijzen haar om haar schoonheid en charme, en velen laten weten hoezeer ze haar zelfverzekerde uitstraling waarderen. Met OG3NE heeft Lisa al veel succes geboekt, maar het zijn momenten als deze die haar persoonlijkheid echt laten stralen. Natuurlijk zijn de zusjes met elkaar echt een hit, maar Lisa weet in haar eentje de harten van mannen ook wel sneller te doen kloppen. Daar heeft ze haar zusjes niet voor nodig.

Wil je meer zien van Lisa Vol? Dat kan hier!

Als je nou nog meer wil zien van deze mooie blonde dame, dan moet je even naar haar Instagram pagina toe. Daar staat namelijk nog veel meer moois op je te wachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!