Lieke van der Hoorn laat temperatuur flink oplopen met foto in slechts een hemdje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke van der Hoorn heeft een nieuwe foto op Instagram gezet en daarvan gaat de temperatuur flink stijgen. 

Met zwoele blik verleidt Lieke van der Hoorn haar volgers

Het knappe model heeft weer een nieuwe foto gemaakt voor haar volgers en die is een regelrechte knaller. Lieke staat extreem verleidelijk op de foto. Dat komt voornamelijk door haar indringende blik. Je kan gewoon niet om de knappe blondine heen. Er is nog iets wat goed opvalt aan de foto. Lieke poseert namelijk in niets meer dan een hemdje. Dat ziet er wel heel erg spannend uit zo. Steeds meer mannen kennen de naam Lieke van der Hoorn, en dat komt grotendeels doordat ze dit soort hete foto’s van zichzelf blijft plaatsen. Je raakt namelijk na een tijdje niet uitgepraat over de heerlijke foto’s van deze knappe blondine.

Lees ook: Foto: Lieke van der Hoorn moet haar mini- héél goed vasthouden
Lieke van der Hoorn weet makkelijk mooie foto’s te maken

Er is een duidelijke reden waarom Lieke van der Hoorn ervoor koos om model te worden. Het gaat de blondine namelijk ontzettend makkelijk af. Ze weet in een handomdraai de meest spannende poses aan te nemen of een verleidelijke blik te geven. En dat zorgt ervoor dat bijna elke foto die Lieke plaatst, de temperaturen flink doet stijgen. Tel daar nog eens de heerlijke outfits van het model bij op, zoals het verleidelijke hemdje dat ze hier draagt, en je hebt gegarandeerd succes te pakken.
Lieke van der Hoorn heeft zich veel te warm gekleed

Misschien dat LIeke toch wel een klein beetje schrok van de foto in alleen haar hemdje, want op de volgende foto heeft ze gelijk een warm en chic jasje aan. Het staat haar natuurlijk gewoon goed, maar het lijkt wel veel te warm te zijn voor Lieke. Ze staat al op een warme plek in de volle zon en dan ook nog eens deze outfit erbij. We mogen van geluk spreken dat Lieke niet gesmolten is tijdens het maken van deze foto. Dat had aan de kleding te zien namelijk zo kunnen gebeuren. Een verleidelijke blik opzetten ging in deze foto ook iets moeilijker. Maar dat is niet zo gek, als je moet werken in die warme temperaturen.

Bij veel mannen wordt Lieke van der Hoorn steeds bekender

Je zou kunnen dat je nog niet eerder hoorde van Lieke van der Hoorn. Het knappe model begint steeds populairder te worden bij de Nederlandse mannen. Hoewel ze nog niet helemaal weg te denken is uit de Nederlandse top, kennen wel steeds meer Nederlandse mannen haar naam. En met goede reden. Lieke plaatst namelijk de meest verleidelijke foto’s op het internet. Je doet er als man dus goed aan om deze prachtige vrouw te volgen. Dan word je van tijd tot tijd getrakteerd op een hele leuke foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...