Lieke Martens is redder in nood voor Oranje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Lieke Martens Oranje vrouwen

Het was gisteravond de hele tweede helft nagelbijten geblazen, maar de Oranje Leeuwinnen zijn, weliswaar met een beetje geluk, door naar de kwartfinales!

‘Onze’ dames begonnen sterk, en kwamen via een heerlijk hakje van Lieke Martens op voorsprong. Het werd vlak voor rust 1-1, en in de tweede helft stonden de Leeuwinnen met de rug tegen de muur. Japan drong aan, raakte de lat en zag de bal op de doellijn gekeerd worden. De wedstrijd werd in de allerlaatste minuut een tikkeltje onverdiend beslist door Nederland. De bal werd erg gemakkelijk op de stip gelegd na een aangeschoten handsbal van een Japanse verdediger. Lieke Martens claimde de strafschop en schoot natuurlijk raak!

Lieke speelde het hele toernooi nog niet best, maar sleept hier toch eigenhandig het team naar de volgende ronde. Kenmerk van een topspeler!

Dit bericht bekijken op Instagram

Quarter finals! BOOM!💥#onzejacht

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.