Lieke Martens is redder in nood voor Oranje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Lieke Martens Oranje vrouwen

Het was gisteravond de hele tweede helft nagelbijten geblazen, maar de Oranje Leeuwinnen zijn, weliswaar met een beetje geluk, door naar de kwartfinales!

‘Onze’ dames begonnen sterk, en kwamen via een heerlijk hakje van Lieke Martens op voorsprong. Het werd vlak voor rust 1-1, en in de tweede helft stonden de Leeuwinnen met de rug tegen de muur. Japan drong aan, raakte de lat en zag de bal op de doellijn gekeerd worden. De wedstrijd werd in de allerlaatste minuut een tikkeltje onverdiend beslist door Nederland. De bal werd erg gemakkelijk op de stip gelegd na een aangeschoten handsbal van een Japanse verdediger. Lieke Martens claimde de strafschop en schoot natuurlijk raak!

Lieke speelde het hele toernooi nog niet best, maar sleept hier toch eigenhandig het team naar de volgende ronde. Kenmerk van een topspeler!

Dit bericht bekijken op Instagram

Quarter finals! BOOM!💥#onzejacht

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...

Gerelateerde berichten