Lieke Martens is redder in nood voor Oranje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Lieke Martens Oranje vrouwen

Het was gisteravond de hele tweede helft nagelbijten geblazen, maar de Oranje Leeuwinnen zijn, weliswaar met een beetje geluk, door naar de kwartfinales!

‘Onze’ dames begonnen sterk, en kwamen via een heerlijk hakje van Lieke Martens op voorsprong. Het werd vlak voor rust 1-1, en in de tweede helft stonden de Leeuwinnen met de rug tegen de muur. Japan drong aan, raakte de lat en zag de bal op de doellijn gekeerd worden. De wedstrijd werd in de allerlaatste minuut een tikkeltje onverdiend beslist door Nederland. De bal werd erg gemakkelijk op de stip gelegd na een aangeschoten handsbal van een Japanse verdediger. Lieke Martens claimde de strafschop en schoot natuurlijk raak!

Lieke speelde het hele toernooi nog niet best, maar sleept hier toch eigenhandig het team naar de volgende ronde. Kenmerk van een topspeler!

Dit bericht bekijken op Instagram

Quarter finals! BOOM!💥#onzejacht

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten