Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Lieke Martens, een van de meest gevierde voetbalsters van Nederland, geniet momenteel van haar welverdiende voetbalpensioen. De 31-jarige aanvaller, die recentelijk haar laatste interlands speelde voor de Oranje-Leeuwinnen, neemt afscheid van haar carrière op het veld en begint aan een nieuw hoofdstuk in haar leven.

Lieke Martens neemt afscheid van Oranje

In de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Finland, die plaatsvonden eind mei en begin juni, speelde Lieke Martens haar laatste wedstrijden voor het Nederlandse elftal: “Graag wil ik jullie laten weten dat de komende twee wedstrijden met de Oranje-Leeuwinnen mijn laatste wedstrijden zullen zijn in Oranje.” Dit markeert het einde van een indrukwekkende internationale carrière. Lieke Martens heeft talloze successen geboekt met de Oranje-Leeuwinnen, waaronder het winnen van het Europees Kampioenschap in 2017 en het bereiken van de finale van het Wereldkampioenschap in 2019.

Een welverdiende vakantie voor Lieke Martens

Na het afscheid van het nationale team is Lieke nu bezig met het genieten van haar welverdiende rust. Ze heeft gekozen voor een vakantie om te ontspannen en haar batterijen op te laden. In een recent geplaatste foto op sociale media is te zien hoe ze straalt in een luchtig wit topje. Dit open pakje benadrukt haar mooie vormen nog even extra goed. Haar fans reageren enthousiast op de foto’s.

De toekomstplannen van Lieke Martens

Hoewel Lieke Martens haar carrière bij Oranje heeft beëindigd, kijken veel fans en experts vol bewondering uit naar wat de toekomst voor haar in petto heeft. Natuurlijk blijft Lieke voorlopig wel gewoon voetballen bij haar eigen team, dus de fans van de mooie dame kunnen gewoon van haar voetbalkunsten blijven genieten. Dat is al een hele geruststelling.

Wil je meer zien van Lieke Martens? Volg haar dan op Instagram

Als je nog meer van de mooie foto’s en video’s van Lieke Martens wil zien, dan moet je even op Instagram kijken. Daar heeft ze namelijk nog veel meer mooie plaatjes staan voor haar fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.