Lieke Martens en Jackie Groenen laten hun tongen spreken tijdens wild avondje uit met teamgenotes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Voetbalsters Lieke Martens en Jackie Groenen maken het met een leuk avondje uit wel heel erg bont. Hun fans genieten ervan.

Natuurlijk mogen populaire voetballers ook even een avondje gek doen. Daar is niks ergs aan. Gelukkig filmen Jackie Groenen en Lieke Martens hun wilde avonturen ook nog eens, zodat hun fans daar nog van kunnen nagenieten. Met deze foto’s bewijzen ze maar weer waarom ze zo leuk zijn om te volgen. De avond begint in de lift op weg naar beneden, nog voor de dames uit zijn geweest. Daar steken ze al plagerig hun tong naar buiten voor de foto. En dat ziet er natuurlijk vrij bijzonder uit. Kijk maar even mee!

Lees ook: Lieke Martens en Jackie Groenen laten fans eindelijk likkebaarden in Ajax-stadion

Met deze leuke foto betoveren Lieke Martens en Jackie Groenen hun fans

Als je nog geen fan was van de voetbaldames, dan ben je het wel na het zien van deze leuke foto. Het is maar weer duidelijk dat ze beide heerlijk spontaan zijn en ook wel van een geintje houden. De mooie vrouwen weten wat ze moeten doen om ervoor te zorgen dat hun fans het naar hun zin hebben. En ze zijn ook zeker de moeilijkste niet. Ze maken gewoon fijn de foto’s waarvan ze weten dat hun fans die leuk zullen vinden. En meestal hebben ze daarin gelijk. De foto’s van het voetbalduo doen het altijd goed bij hun volgers. Misschien komt dat vanwege de leuke poses en dingen die ze op beeld doen, maar hun goedlachse persoonlijkheid en mooie pakjes zullen ook zeker meespelen.

Lees ook: Foto: Voetbalster Jackie Groenen maakt diepe indruk met doorzichtig shirtje

Jackie Groenen en Lieke Martens nemen volgers mee op ladies night

De dames nemen hun volgers mee op hun ladies night. En dat betekent dat je als fan van de mooie voetbalsters meer te zien krijgt van hun avond an je misschien zou verwachten. Ook alle beschamende of vreemde foto’s komen voorbij, naast de normale en meer casual kiekjes van het duo. Met hun foto’s nemen ze hun fans in ieder geval mee in hun wereld. En dat vinden die volgers nou juist zo leuk. Ze krijgen een beetje meer te zien en te weten van hun favoriete voetbalsters. En daar doen ze het voor. En dat ze er de hele avond dan ook nog eens zo leuk uit zien, dat is dan wel een mooie bonus.

Nog een laatste kiekje voor het uitgaan

Voordat de dames de stad onveilig maken, wordt er nog een laatste foto genomen. En die ziet er natuurlijk weer geweldig uit. Met zijn allen op een rij nemen ze nog een laatste keer een bijzondere pose aan. Als de fans van de voetbalsters het nu nog niet naar hun zin hebben, dan gaat er wat mis. Met hun mooie plaatjes weten Jackie Groenen en Lieke Martens in ieder geval dat ze hun volgers weer een beetje tevreden hebben gehouden. En dat is wel heel erg attent van ze. Nu kunnen ze met een gerust hard gaan stappen.

Meer zien van de voetbalsters, kijk dan op Instagram

Om meer te zien van Lieke Martens of Jackie Groenen, moet je even op hun Instagram pagina’s kijken. Daar staat namelijk het leukste van de avonturen die ze hebben meegemaakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.