Lieke Martens beleeft hoogtepunt op onvergetelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Slecht nieuws voor alle Lieke Martens fans. De voetbalster heeft ja gezegd tegen het aanzoek van haar vriend en is daarmee officieel van de markt.

De knappe voetbalster Lieke Martens is van de markt. Vriend Benjamin besloot haar op een sprookjesachtige locatie ten huwelijk te vragen. Uit het niks ging hij voor Lieke op zijn knieën. En Lieke kon niet anders dan ‘ja’ zeggen op zijn aanzoek. Een ongekend hoogtepunt voor Lieke natuurlijk, maar een beetje jammer is het wel. Want Lieke is daarmee officieel van de mannenzaken transfermarkt gehaald. Wel leverde het moment een onvergetelijke foto op voor Lieke, die momenteel enorm gelukkig is.

Lees ook: Lieke Martens deelt overwinning FC Barcelona met heerlijke foto
If you like it, the you should have put a ring on it

Lieke is helemaal in haar nopjes met het aanzoek. Ze kan het dan ook niet laten om op haar story nog even de grote ring die vriend Benjamin voor haar heeft gekocht, te laten zien. Trots houdt Lieke haar hand omhoog. Ze heeft wel al gelijk een glas wijn erbij gepakt om het moment te vieren. Groot gelijk voor Lieke, want zo’n onvergetelijk moment moet je koesteren. Dat maak je namelijk, als het goed is, maar één keer in je leven mee. Lieke heeft de komende tijd dus nog even het gevoel dat ze zweeft. Ze kan haar geluk niet op.

Lieke haar perfecte pauze

Voor Lieke is het aanzoek van haar vriend Benjamin een mooie afsluiting van een perfecte rust periode. Na al die prestatiedruk in het vrouwenvoetbal het afgelopen jaar had Lieke wel een goed uitrustmomentje verdient. Met haar vriend besloot ze om er lekker lang tussenuit te gaan. Dat Lieke een ring onder haar neus zou krijgen had ze niet veracht. Met tranen van blijdschap zei ze ja. Het zal nog wel even duren voordat de twee daadwerkelijk getrouwd zijn, maar dat maakt Lieke niet zoveel uit. Voorlopig laat ze trots haar verlovingsring aan iedereen zien.

Veranderd Lieke straks haar naam

Een belangrijke vraag die mensen hebben is of Lieke Martens binnenkort nog wel Lieke Martens gaat heten. Of neemt ze toch de achternaam van Benjamin over en wordt het straks Lieke van Leer? Hoewel dat wel een stukje spannender klinkt staat Lieke natuurlijk met haar eigen achternaam bekend bij iedereen, zowel binnen als buiten de voetbalwereld. Veranderen van achternaam kan dus heel onhandig zijn voor praktische redenen. Wat Lieke doet merk je natuurlijk vanzelf, als het huwelijk achter de rug is.
Lieke Martens blijft mooiste voetbalster

Hoewel het jammer is dat Lieke binnenkort van de markt gaat, blijft ze natuurlijk wel gewoon de mooiste voetbalster van Nederland. Van alle voetballende vrouwen is Lieke simpelweg de knapste. En daar valt weinig tegen in te brengen als je haar foto’s bekijkt. Lieke steekt qua uiterlijk met kop en staart uit boven alle andere voetbalsters en weet iedereen te imponeren met haar beeldschone uiterlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.