LIEF: Marieke Elsinga als ‘mini-mensje’ in het bos

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je hoeft niet naar buiten te gaan om te zien dat het volop herfst is. ‘Kabouter’ Marieke Elsinga doet namelijk verslag van de vallende blaadjes en groeiende paddenstoelen met deze lieve fotootjes…

Het zal je vast opgevallen zijn: de blaadjes krijgen een andere kleur. Misschien is het tijd om eens naar buiten te gaan en het zelf te ondervinden? Nah, blijf lekker binnen! Marieke Elsinga doet dat al voor je!

Lees ook: Marieke Elsinga deelt ook eerlijke foto

Boswandeling met Marieke Elsinga

Marieke Elsinga neemt je via Instagram Stories mee op een boswandeling langs haar favoriete herfst-tafereeltje. Drie vliegenzwammen die, alsof ze wisten dat Marieke langs zou komen, op volgorde van grootte staan. De presentatrice smolt weg van dit lieflijke schouwspel der natuur. Om het herfst-thema helemaal compleet te maken, hurkte Marieke naast de paddenstoelen voor een ‘kabouter’-effect.

Marieke Elsinga Marieke Elsinga

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Gerelateerde berichten