LIEF: Marieke Elsinga als ‘mini-mensje’ in het bos

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je hoeft niet naar buiten te gaan om te zien dat het volop herfst is. ‘Kabouter’ Marieke Elsinga doet namelijk verslag van de vallende blaadjes en groeiende paddenstoelen met deze lieve fotootjes…

Het zal je vast opgevallen zijn: de blaadjes krijgen een andere kleur. Misschien is het tijd om eens naar buiten te gaan en het zelf te ondervinden? Nah, blijf lekker binnen! Marieke Elsinga doet dat al voor je!

Lees ook: Marieke Elsinga deelt ook eerlijke foto

Boswandeling met Marieke Elsinga

Marieke Elsinga neemt je via Instagram Stories mee op een boswandeling langs haar favoriete herfst-tafereeltje. Drie vliegenzwammen die, alsof ze wisten dat Marieke langs zou komen, op volgorde van grootte staan. De presentatrice smolt weg van dit lieflijke schouwspel der natuur. Om het herfst-thema helemaal compleet te maken, hurkte Marieke naast de paddenstoelen voor een ‘kabouter’-effect.

Marieke Elsinga Marieke Elsinga

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!