Leuke Lotte voelt zich keihard genegeerd door Boer Jouke bij BZV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lotte uit Boer zoekt Vrouw is nog steeds op jacht naar Boer Jouke. Die is echter niet bezig met de meer dan gewillige brunette. Zorgt dit voor een vroegtijdige breuk?

Lotte zit letterlijk bij de pakken neer in de nieuwste aflevering van het dierlijke programma Boer Zoekt Vrouw. Op een wel heel erg diplomatieke manier vertelt Lotte dat zij zich ook niet open gaat stellen als de soms ongeïnteresseerd overkomende Boer Jouke haar geen moment aandacht geeft. Zo leren de twee elkaar natuurlijk nooit goed kennen. Uit de recente aflevering leren we dat een van de twee meters zal moeten maken. Anders komt er nooit wat van. De boer lijkt alleen geen enkele haast te hebben om even richting Lotte te stappen en haar de hand te reiken. Blondine Karlijn, die al wel iets meer flirterige momentjes met Jouke meegemaakt heeft, krijgt inmiddels wel genoeg tijd en liefde. Net als een ander vrouw in de stal trouwens.

Lotte op stand-by

Als de leuke Lotte geen aandacht krijgt dan gaat ze op stand-by modus. Net zoals de koeien of een computer. Ze laat dan zelf ook niks meer horen aan degene van wie ze aandacht wilt hebben. In dit geval dus Boer Jouke. Die zit hier echter totaal niet mee. Het “boeren” heeft bij hem een streepje voor. Net als de andere mooie verschijning in de stal. Als Lotte zo doorgaat lijkt het dus mogelijk voor haar voorlopig nog stand-by, en misschien wel een shutdown binnenkort?

Boer Jouke vooral zicht op dieren en Karlijn

Boer Jouke kan, in tegenstelling tot menig vrouw, niet multitasken. Het is voor hem of het werk, of de dames. Totdat duidelijk wordt dat hij wel een poging doet om blondine Karlijn bij zijn werk te betrekken. Daar is de vergeten Lotte overduidelijk niet van gecharmeerd. Maar er speelt meer in het achterhoofd van Lotte. Eerdere ervaringen bijvoorbeeld, waar ze inmiddels van geleerd heeft en genoeg wijze lessen uit heeft getrokken. Ze blijkt zichzelf maar al te goed te kennen. Helpt dit haar of werkt dit juist tegen, vragen wij ons af?

Eerst geven, dan nemen bij Lotte

Bij Lotte moet je als man, traditiegetrouw, eerst even richting de bruinharige Randstedeling stappen voor contact en om vertrouwen op te wekken. Pas daarna kan ze helemaal los komen. Gebeurt dat niet, dan is het resultaat dat de standvastige Lotte ook geen poot uitsteekt. Ook dat gedrag zien we weer terug in de scene bij de koe. Beide komen nou niet bepaald los.

Tijd voor Lotte

Lotte is een vrouw die dus precies weet hoe ze in elkaar steekt. Over het contact tussen haarzelf en boer Jouke zit ze helaas alleen maar te gissen wat het nou precies allemaal inhoudt. Ze houdt echter voet bij stuk en blijft in de aflevering onverschillig en alleen op haar plek zitten. Zelf gaat ze ook niet echt richting de boer om hem te delen dat Karlijn en de koeien alle aandacht krijgen en zij niks. We moeten maar weer wachten tot zondag 20:25 om te zien hoe dit roestige sprookje bij  de KRO-NCRV verder gaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.