Leonie ter Braak komt eindelijk uit de kast op deze beeldschone foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leonie ter Braak heeft thuis een grote boekenkast staan. Ze groot zelfs dat ze er zelf in past. Nadat ze de kast heeft betreden maakt ze snel een wel heel onverwachte beweging.

Leonie ter Braak. We kennen haar als een erg knap Nederlands model, presentatrice en actrice. Maar daarnaast is ze nog veel meer. Wat dacht je van geleerde en boekenfan. Althans, ze heeft een heel arsenaal aan boeken staan in huize ter Braak. De kast is immens en Leonie past, ondanks haar lengte, zelfs helemaal in de grote kast. Op Instagram laat ze haarzelf en haar favoriete opslagplaats uitgebreid zien. Ze toont verder dat ze er net zo gemakkelijk weer uit kan klimmen. Zou ze een statement willen maken en eindelijk verklaren dat ze, naast boeken, ook een voorkeur heeft voor vrouwen boven mannen? Wat in ieder geval duidelijk is, is dat ze haar atletische in de loop der jaren niet is kwijtgeraakt. Leonie staat er nog goed bij en ziet er nog steeds uit als volwaardig model. Alleen wat slimmer dan, tussen al die boeken.

Leonie ter Braak gooit boel niet op slot

Leonie sluit zichzelf kort op in de kast. Even jezelf volledig afsluiten van alle hectiek van de televisiewereld en terug naar het oude medium boeken is zeker geen verkeerde beslissing. Maar ook in de kast voelt ze zich niet helemaal op haar gemak helaas. Snel klimt ze er dan ook maar uit, maar niet zonder fotomoment voor haar fans. Die weten nu zeker: Leonie weet van alles en is uitermate slim. Wie daar trouwens ook achter zijn gekomen zijn de mannen van Vandaag Inside. Daar was de blondine laatst nog aan tafel te vinden.

leonie kast boeken

Leonie ter Braak hecht waarde aan boeken

Leonie heeft alle kennis uit de boeken wel hard nodig. Zo kon ze bijvoorbeeld door al haar weetjes gemakkelijker aansluiten bij de drie heren van talkshow Vandaag Inside onlangs. Daar worden juist erg vaak onverwerkte thema’s aan tafel besproken. Over de politiek, maatschappij, economie en kaarsen bijvoorbeeld. Dit keer ging het met professor ter Braak over onder andere de Gouden Televizier-Ring-verkiezing. Als als inval-tafelhoofd bij de talkshow HLF8 kan ze alle kennis mooi inzetten natuurlijk. Dat wordt lezen dus!

Leonie ter Braak springt er snel weer uit

Na een poos vindt Leonie het wel mooi geweest. Er is werk zat dat nog gedaan moet worden thuis en de boeken moeten ook daadwerkelijk nog gelezen worden. De kast is, in tegenstelling tot het model, niet enkel voor de show maar heeft een belangrijke functie om al haar belangrijke boeken te bewaren. Voor als ze ooit de tijd vindt tussen het runnen van een gezin, de presentatieklussen en het acteren door. Als ze natuurlijk minder tijd zou besteden aan Instagram en meer aan het lezen, zou dat ook wel iets kunnen helpen uiteraard.

Leonie haalt opgelucht adem

Ze is maar al te blij dat ze weer is ontsnapt uit de grote kast en niet opgesloten achterblijft. Het zou zonde zijn als iemand haar veel later, nog opgesloten, terugvindt. Gelukkig woont ze samen met manlief Floris Koch en is het paar en de kast al jaren gelukkig met elkaar. De twee hebben zelfs een zoontje, ook fervent boekenfan. Zolang Leonie nog voor mannen kiest, houdt die relatie dus nog goed stand. Het achterliggende statement van deze foto lijkt dan ook, gelukkig voor Floris, vals alarm.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!