Leonie ter Braak komt eindelijk uit de kast op deze beeldschone foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leonie ter Braak heeft thuis een grote boekenkast staan. Ze groot zelfs dat ze er zelf in past. Nadat ze de kast heeft betreden maakt ze snel een wel heel onverwachte beweging.

Leonie ter Braak. We kennen haar als een erg knap Nederlands model, presentatrice en actrice. Maar daarnaast is ze nog veel meer. Wat dacht je van geleerde en boekenfan. Althans, ze heeft een heel arsenaal aan boeken staan in huize ter Braak. De kast is immens en Leonie past, ondanks haar lengte, zelfs helemaal in de grote kast. Op Instagram laat ze haarzelf en haar favoriete opslagplaats uitgebreid zien. Ze toont verder dat ze er net zo gemakkelijk weer uit kan klimmen. Zou ze een statement willen maken en eindelijk verklaren dat ze, naast boeken, ook een voorkeur heeft voor vrouwen boven mannen? Wat in ieder geval duidelijk is, is dat ze haar atletische lichaam in de loop der jaren niet is kwijtgeraakt. Leonie staat er nog goed bij en ziet er nog steeds uit als volwaardig model. Alleen wat slimmer dan, tussen al die boeken.

Leonie ter Braak gooit boel niet op slot

Leonie sluit zichzelf kort op in de kast. Even jezelf volledig afsluiten van alle hectiek van de televisiewereld en terug naar het oude medium boeken is zeker geen verkeerde beslissing. Maar ook in de kast voelt ze zich niet helemaal op haar gemak helaas. Snel klimt ze er dan ook maar uit, maar niet zonder fotomoment voor haar fans. Die weten nu zeker: Leonie weet van alles en is uitermate slim. Wie daar trouwens ook achter zijn gekomen zijn de mannen van Vandaag Inside. Daar was de blondine laatst nog aan tafel te vinden.

leonie kast boeken

Leonie ter Braak hecht waarde aan boeken

Leonie heeft alle kennis uit de boeken wel hard nodig. Zo kon ze bijvoorbeeld door al haar weetjes gemakkelijker aansluiten bij de drie heren van talkshow Vandaag Inside onlangs. Daar worden juist erg vaak onverwerkte thema’s aan tafel besproken. Over de politiek, maatschappij, economie en kaarsen bijvoorbeeld. Dit keer ging het met professor ter Braak over onder andere de Gouden Televizier-Ring-verkiezing. Als als inval-tafelhoofd bij de talkshow HLF8 kan ze alle kennis mooi inzetten natuurlijk. Dat wordt lezen dus!

Leonie ter Braak springt er snel weer uit

Na een poos vindt Leonie het wel mooi geweest. Er is werk zat dat nog gedaan moet worden thuis en de boeken moeten ook daadwerkelijk nog gelezen worden. De kast is, in tegenstelling tot het model, niet enkel voor de show maar heeft een belangrijke functie om al haar belangrijke boeken te bewaren. Voor als ze ooit de tijd vindt tussen het runnen van een gezin, de presentatieklussen en het acteren door. Als ze natuurlijk minder tijd zou besteden aan Instagram en meer aan het lezen, zou dat ook wel iets kunnen helpen uiteraard.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by leonieterbraak (@leonieterbraak)

Leonie haalt opgelucht adem

Ze is maar al te blij dat ze weer is ontsnapt uit de grote kast en niet opgesloten achterblijft. Het zou zonde zijn als iemand haar veel later, nog opgesloten, terugvindt. Gelukkig woont ze samen met manlief Floris Koch en is het paar en de kast al jaren gelukkig met elkaar. De twee hebben zelfs een zoontje, ook fervent boekenfan. Zolang Leonie nog voor mannen kiest, houdt die relatie dus nog goed stand. Het achterliggende statement van deze foto lijkt dan ook, gelukkig voor Floris, vals alarm.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een 'vies filmpje' dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto's van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!