Lauren German danst met de duivel in Lucifer op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Netflix serie Lucifer is een genot om naar te kijken. Voornamelijk vanwege hoofdrolspeelster Lauren German. 

Lucifer is een fantasy detective serie waarin de duivel afreist naar Los Angeles voor een welverdiende vakantie. En die vakantie bestaat grotendeels uit het oplossen van lokale . Dat klinkt niet heel logisch, maar is wel extreem vermakelijk om naar te kijken. Maar dat komt ook voor een groot deel door hoofdrolspeelster Lauren German. Naast Tom Ellis, die Lucifer speelt, steelt Lauren echt de show.

Lees ook: Kijk snel de bloedstollende trailer van Netflix Sky Rojo Seizoen 2

Kijk snel de trailer

Lucifer werd in het begin ontvangen met gemixte kritiek, maar over een ding was iedereen het wel eens. De cast was top! Zeker Lauren gooide hoge ogen. Na drie seizoenen was Fox klaar met de serie, maar tot grote vreugde van de fans nam Netflix het stokje over. En sindsdien is de serie beter dan ooit.

Mooi bont is niet lelijk

De echte reden om Lucifer te bingen is dus actrice Lauren German. En het kost niet heel veel moeite om te zien waarom. Ze kan goed acteren, heeft enorm veel chemie met Tom Ellis, die Lucifer speelt, en ze is ook nog eens leuk om naar te kijken. Lauren is dus het hele totaalplaatje. Dat kan je ook zien op haar Instagram pagina, waar ze de ene leuke foto na de ander plaatst. Neem bijvoorbeeld onderstaande foto, waar ze verleidelijk poseert in een jas van nep bont.
Verkleed met haar hond

Voor als je nog een extra reden nodig had om Lauren leuk te vinden: Ze is een enorm hondenmens. Ze is helemaal verzot op haar trouwe viervoeter die bijna de helft van haar Instagram pagina in beslag neemt. Niet heel gek, want het beestje is ook hartstikke lief. De leukste foto’s zijn natuurlijk van Lauren met pup samen. Zo doet het stel aan verkleden. En dat levert natuurlijk een hartstikke leuke foto op.

 De verschillende gezichten van Lauren German

Op televisie is Lauren een echte bad- die samen met de duivel de meest bizarre zaken weet op te lossen. Buiten de serie om is ze meer ontspannen en laat ze alles op zijn beloop. Toch knap dat ze dan wel die stoere kant van zichzelf naar boven kan halen tijdens het filmen. Beide kanten van Lauren zijn natuurlijk hartstikke leuk, zowel de stoere dame, als het onschuldige lieve meisje.
Lauren als de verleidster

Maar er is nog een kant van Lauren die nog niet besproken is. En dat is namelijk Lauren de verleidster. Lauren is namelijk heel goed in het maken en laten maken van hele zwoele foto’s waar je van smult. En hoewel ze die niet heel vaak met de buitenwereld deelt zijn er een aantal waar ze zo trots op is, dat ze die foto’s wel moet delen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.