Lauren German danst met de duivel in Lucifer op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Netflix serie Lucifer is een genot om naar te kijken. Voornamelijk vanwege hoofdrolspeelster Lauren German. 

Lucifer is een fantasy detective serie waarin de duivel afreist naar Los Angeles voor een welverdiende vakantie. En die vakantie bestaat grotendeels uit het oplossen van lokale m*****n. Dat klinkt niet heel logisch, maar is wel extreem vermakelijk om naar te kijken. Maar dat komt ook voor een groot deel door hoofdrolspeelster Lauren German. Naast Tom Ellis, die Lucifer speelt, steelt Lauren echt de show.

Lees ook: Kijk snel de bloedstollende trailer van Netflix Sky Rojo Seizoen 2

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @laurengerman

Kijk snel de trailer

Lucifer werd in het begin ontvangen met gemixte kritiek, maar over een ding was iedereen het wel eens. De cast was top! Zeker Lauren gooide hoge ogen. Na drie seizoenen was Fox klaar met de serie, maar tot grote vreugde van de fans nam Netflix het stokje over. En sindsdien is de serie beter dan ooit.

Mooi bont is niet lelijk

De echte reden om Lucifer te bingen is dus actrice Lauren German. En het kost niet heel veel moeite om te zien waarom. Ze kan goed acteren, heeft enorm veel chemie met Tom Ellis, die Lucifer speelt, en ze is ook nog eens leuk om naar te kijken. Lauren is dus het hele totaalplaatje. Dat kan je ook zien op haar Instagram pagina, waar ze de ene leuke foto na de ander plaatst. Neem bijvoorbeeld onderstaande foto, waar ze verleidelijk poseert in een jas van nep bont.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @laurengerman

Verkleed met haar hond

Voor als je nog een extra reden nodig had om Lauren leuk te vinden: Ze is een enorm hondenmens. Ze is helemaal verzot op haar trouwe viervoeter die bijna de helft van haar Instagram pagina in beslag neemt. Niet heel gek, want het beestje is ook hartstikke lief. De leukste foto’s zijn natuurlijk van Lauren met pup samen. Zo doet het stel aan verkleden. En dat levert natuurlijk een hartstikke leuke foto op.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @laurengerman

 De verschillende gezichten van Lauren German

Op televisie is Lauren een echte bad-a*s die samen met de duivel de meest bizarre zaken weet op te lossen. Buiten de serie om is ze meer ontspannen en laat ze alles op zijn beloop. Toch knap dat ze dan wel die stoere kant van zichzelf naar boven kan halen tijdens het filmen. Beide kanten van Lauren zijn natuurlijk hartstikke leuk, zowel de stoere dame, als het onschuldige lieve meisje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @laurengerman

Lauren als de verleidster

Maar er is nog een kant van Lauren die nog niet besproken is. En dat is namelijk Lauren de verleidster. Lauren is namelijk heel goed in het maken en laten maken van hele zwoele foto’s waar je van smult. En hoewel ze die niet heel vaak met de buitenwereld deelt zijn er een aantal waar ze zo trots op is, dat ze die foto’s wel moet delen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @laurengerman

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.