Lauren German danst met de duivel in Lucifer op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Netflix serie Lucifer is een genot om naar te kijken. Voornamelijk vanwege hoofdrolspeelster Lauren German. 

Lucifer is een fantasy detective serie waarin de duivel afreist naar Los Angeles voor een welverdiende vakantie. En die vakantie bestaat grotendeels uit het oplossen van lokale m*****n. Dat klinkt niet heel logisch, maar is wel extreem vermakelijk om naar te kijken. Maar dat komt ook voor een groot deel door hoofdrolspeelster Lauren German. Naast Tom Ellis, die Lucifer speelt, steelt Lauren echt de show.

Lees ook: Kijk snel de bloedstollende trailer van Netflix Sky Rojo Seizoen 2

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @laurengerman

Kijk snel de trailer

Lucifer werd in het begin ontvangen met gemixte kritiek, maar over een ding was iedereen het wel eens. De cast was top! Zeker Lauren gooide hoge ogen. Na drie seizoenen was Fox klaar met de serie, maar tot grote vreugde van de fans nam Netflix het stokje over. En sindsdien is de serie beter dan ooit.

Mooi bont is niet lelijk

De echte reden om Lucifer te bingen is dus actrice Lauren German. En het kost niet heel veel moeite om te zien waarom. Ze kan goed acteren, heeft enorm veel chemie met Tom Ellis, die Lucifer speelt, en ze is ook nog eens leuk om naar te kijken. Lauren is dus het hele totaalplaatje. Dat kan je ook zien op haar Instagram pagina, waar ze de ene leuke foto na de ander plaatst. Neem bijvoorbeeld onderstaande foto, waar ze verleidelijk poseert in een jas van nep bont.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @laurengerman

Verkleed met haar hond

Voor als je nog een extra reden nodig had om Lauren leuk te vinden: Ze is een enorm hondenmens. Ze is helemaal verzot op haar trouwe viervoeter die bijna de helft van haar Instagram pagina in beslag neemt. Niet heel gek, want het beestje is ook hartstikke lief. De leukste foto’s zijn natuurlijk van Lauren met pup samen. Zo doet het stel aan verkleden. En dat levert natuurlijk een hartstikke leuke foto op.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @laurengerman

 De verschillende gezichten van Lauren German

Op televisie is Lauren een echte bad-a*s die samen met de duivel de meest bizarre zaken weet op te lossen. Buiten de serie om is ze meer ontspannen en laat ze alles op zijn beloop. Toch knap dat ze dan wel die stoere kant van zichzelf naar boven kan halen tijdens het filmen. Beide kanten van Lauren zijn natuurlijk hartstikke leuk, zowel de stoere dame, als het onschuldige lieve meisje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @laurengerman

Lauren als de verleidster

Maar er is nog een kant van Lauren die nog niet besproken is. En dat is namelijk Lauren de verleidster. Lauren is namelijk heel goed in het maken en laten maken van hele zwoele foto’s waar je van smult. En hoewel ze die niet heel vaak met de buitenwereld deelt zijn er een aantal waar ze zo trots op is, dat ze die foto’s wel moet delen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @laurengerman

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.