Hans Teeuwen speelt nu ook websites plat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hans Teeuwen, zelfbenoemd ‘koning van de lach’, is zich in de breedte aan het ontwikkelen. Waar hij eerst vooral de nadruk legde op het plat laten liggen van mensen, legt hij nu vooral websites plat.

hans teeuwen zwembad
© Instagram Hans Teeuwen

NOU LEKKER DAN!!!

27 januari liet Hans Teeuwen via zijn Instagram weten dat hij een nieuwe show uit zijn mouw heeft geschud: NOU LEKKER DAN!!!. Hij kondigde aan dat de kaartverkoop maandag 3 februari om 10:00 uur zou starten gaan. Het is inmiddels 4 jaar geleden sinds ‘Echte Rancune’, de laatste show van Hans. Het is daarom ook niet gek dat iedere fan als een bezetene afgelopen maandagochtend een kaartje probeerde te bemachtigen.

Door heel het land lagen meerdere sites van bekende theaters een flinke tijd plat. Of het nou in het Noorden of Zuiden van het land was, alles was uitverkocht. Wat op zich natuurlijk bijzonder is, want ga je naar een show van Hans Teeuwen, dan weet je natuurlijk dat er een kans is dat je even flink wordt aangepakt. Van een beetje interactieve komedie is Hansje niet vies. Denk maar eens aan zijn show ‘Hard en Zielig’, waar hij aan een dame uit het publiek vroeg – op een allerminst ongenuanceerde manier – hoe zij het liefste bemind wordt…

(Lees verder onder de video)

Lava lacht niet

Ga je naar een show van Hans Teeuwen, dan loop je niet alleen het risico om onjuist bejegend te worden, maar ook om getrakteerd te worden op een portie rauwe – máár wel eerlijke – uitspraken van deze komedie grootmeester. Hans steekt het namelijk niet onder stoelen of banken dat hij predikant is van de vrije meningsuiting en eerlijkheid. Of het nou wel of niet uitkomt.

Zo predikte hij in 2001 tijdens een verhaal in zijn show ‘Dat dan weer wel’ over dat je altijd eerlijk moet zijn, maar dat het soms niet helemaal goed uitkomt. Als een kind van een van je vrienden je een tekening laat zien bijvoorbeeld. Dat is bij uitstek zo’n moment dat je beter niet tè eerlijk kan zijn, maar daar heeft Hans echter zijn eigen pedagogische theorieën voor. Een zon die lacht? Dat kan toch helemaal niet.

Inspiratie

Het is niet vreemd dat Hans Teeuwen met een nieuwe show komt. Er is de afgelopen vier jaar genoeg gebeurd om inspiratie uit te halen, zowel in het binnen- en buitenland. Maar toch boeit kritiek geven op de maatschappij of een politieke boodschap de wereld in slingeren de koning van de lach niet zoveel.

Liever dan dat, deelt hij zijn ervaringen over met een waterbuffel, het ontstaan van , kiekerjan de geweldige vogelverschrikker en in bad. Neen, voor een avondje onderwijs ga je niet naar Hans Teeuwen, maar wil je een keer flink je lachspieren trainen – en hou van ranzige en ongenuanceerde humor -, dan is de show van Hans wellicht een goede workout!

Kijk hieronder hoe Hans uit zijn dagelijkse leven zijn inspiratie haalt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!