Knappe zangeres Hannah Mae (24) verovert langzaam Nederland én omstreken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Hanna Mae weet aardig aan de weg te timmeren in de muziek. Toch moet iedereen kennis maken met deze dame.

Hannah Mae is een nieuw talent van Nederlandse bodem

De zangeres is bij het Nederlandse publiek nog niet ontzettend bekend. Ze heeft nog niet het sterrendom dat Emma Heesters of Maan bijvoorbeeld hebben. Maar ze is wel ontzettend hard op weg naar de top. Zo had Hannah Mae eerder dit jaar een enorme hit met ‘Wat Wil Je Van Mij’, dat ze samen met de Belgische artiest Metejoor maakte. Hannah Mae vliegt in Nederland aardig onder de radar. Tijd om daar een beetje verandering in te brengen.

Metejoor en Hannah Mae maken een bescheiden hitje

De blonde zangeres is over de grens misschien wel populairder dan ze hier is. Dat merk je wel aan de samenwerkingen die ze heeft gedaan. Zo heeft ze samen met de artiest Metejoor, uit België, een nummer gemaakt dat daar als een speer gaat. Metejoor heeftvaker samengewerkt met Nederlandse zangeressen en kent de muzikale smaak van de Nederlandse dames ontzettend goed. Hij weet precies wat hij moet doen om hun talent om te zetten in een absolute megahit. Nu is het nog tijd voor een nummer in de Nederlandse hitlijsten, zodat Hannah Mae ook in haar eigen landje door kan breken. De stem van de jonge singer-songwriter is ontzettend bijzonder om naar te luisteren. Dus beluister snel hieronder haar populaire nummer met Metejoor.

De prachtige ogen van Hannah Mae

Er zijn natuurlijk meer zangeressen die een ongelooflijk leuk gezichtje hebben, maar bij Hannah Mae valt het nou juist een beetje extra op. De jonge zangeres kan een blik opzetten waar iedere man gelijk verliefd op wordt. Daarbij heeft ze diepe ogen die direct je ziel in lijken te kijken. De blondine heeft daarmee echt wel een streepje voor op andere zangeressen. Want ze zijn allemaal mooi om te zien, maar Hannah Mae lijkt net dat beetje extra te hebben. En daarom moet je juist geïntroduceerd worden aan deze dame. Het is altijd fijn om een nieuwe zangeres op je radar te hebben. Maar als ze dan ook nog eens zo leuk is om naar te kijken, dan zou het zonde zijn als je haar misloopt. Kijk hier haar bijzondere blik!

Lees ook: Emma Heesters laat vanuit pashokje zien dat haar onderkleding stiekem totaal niet matcht

Hannah Mae moet naar de Nederlandse nummer 1 positie

Wie een blik werpt op het Instagram kanaal van Hannah Mae, valt op dat de blondine ontzettend goed kan zingen, maar ook nog eens een geweldige persoonlijkheid heeft. Daarbij ziet ze er ook absoluut niet verkeerd uit. Hanna Mae heeft dus alle kwaliteiten om binnen Nederland heel erg groot te worden. Dat is alleen tot op heden niet gebeurd. En daar moet dus verandering in komen. Ga dus allemaal zo snel mogelijk de muziek van deze blondine luisteren. En volg haar op social media, zodat je geen moment meer iets hoeft te missen van de geweldige blondine en haar stralende muziek.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!