Emma Heesters laat vanuit pashokje zien dat haar onderkleding stiekem totaal niet matcht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters komt er in het kleedhokje achter dat ze in de ochtend iets té gehaast is geweest…

De schrikbarende outfit van Emma Heesters

Emma Heesters is een zangeres die niet terugdeinst van een mooi pakje links of rechts. De blondine trekt namelijk tijdens haar shows de meest interessante outfits aan om op die manier haar publiek te vermaken. Natuurlijk komen die ook om te kijken naar het geweldige optreden, want de zangstem van Emma Heesters is ook prachtig, maar de kleding die ze draagt maakt het wel leuker. En al die kleding moet natuurlijk van tevoren even gepast worden. Daar deelt Emma Heesters nu een foto van. Maar haar volgers waren niet op dit schrikbarende plaatje van Emma’s onderkleding voorbereid.

Emma Heesters draagt niet-matchende sokken

Je zou verwachten dat een super talent als Emma Heesters alles wel in de greep heeft, maar niets blijkt minder waar. De blondine loopt namelijk gewoon de deur uit met twee totaal verschillende sokken. De zangeres vindt het kennelijk wel kunnen, twee sokken dragen die niet met elkaar matchen. Maar haar fans zijn daarover flink verdeeld. Er zijn mensen die het Emma Heesters echt wel heel erg leuk vinden staan en er zijn fans die het helemaal niks vinden, twee kleuren sokken.

Emma Heesters laat fans een kijkje nemen tijdens omkleedsessie

Natuurlijk zijn alle fans van Emma Heesters het er wel over eens dat het erg leuk is om foto’s vanuit haar kleedruimte te ontvangen. Die zouden ze wel vaker willen zien. En als er dan ook nog wat bewegend beeld bij komt kijken, dan zijn ze helemaal tevreden. Emma Heesters heeft er voor alsnog geen problemen mee om haar volgers mee te nemen de kleedkamer in. Dat houdt alles ook wel weer lekker spannend. Daarbij zorgt Emma er wel voor dat haar fans ook weer niet te veel van haar te zien krijgen. Zo slim is ze dan ook wel weer. Voor de fans van Emma Heesters is het in ieder geval een mooie foto om naar te kijken, al is stiekem elke foto van Emma Heesters voor hen een prachtige foto.

Emma Heesters weet altijd volgers te verbazen

Met haar bijzondere foto’s weet Emma Heesters altijd wel haar volgers flink te verbazen. De zangeres weet wel wat zij graag willen zien en doet dan ook haar uiterste best om dat te leveren. Want de fans van Emma Heesters zijn helemaal weg van haar. En geef ze eens ongelijk. Emma heeft zo hard gewerkt om ervoor te zorgen dat ze in topconditie is, dat ze daar nu enorm van kan genieten. En met haar natuurlijk ook al haar trouwe volgers, die de foto’s vaak als eerste te zien krijgen. Emma houdt ervan om veel van zichzelf te delen met haar fans en dat zie je ook wel terug op de vele foto’s op haar Instagram pagina. Emma is erg open naar haar fans en deelt elk moment, zelfs als ze twee verschillende kleuren sokken draagt. Dat moet je ook maar durven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'