Klimaatactivisten vliegen massaal door barricades

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Alhoewel het gisteren Vrijdag de Dertiende was, blijkt zaterdag de veertiende ook zéker geen geluksdag te zijn. Voor vakantieliefhebbend Nederland althans. Vakantiegangers zijn namelijk massaal ‘de l*l’ op Schiphol Airport.

Het waren voor de verandering geen brandstofproblemen, valse kaapmeldingen of schreeuwende gekkies die vakantievluchten in de weg zaten. Nee, ter verfrissing zijn het ditmaal eens de klimaatgekkies die ons van onze welverdiende rust na dit hectische jaar afhouden. Iets dat overigens al eerder gebeurde in dezelfde week. Toen waren het echter niet de klimaatactivisten, maar de boze boeren die voor monsterlijke vertragingen zorgden op Eindhoven Airport. Hoe? Nou, door massaal parkeergarages te blokkeren met hun trekkers.

Lekker dan…

Zo genuanceerd als we zijn begrijpen we natuurlijk dat het redden van het klimaat belangrijk is. Echter moeten we wel toegeven dat we toch wel pittig chagrijnig zouden worden als we onszelf momenteel op Schiphol zouden bevinden. Een van de mensen die zich momenteel op Schiphol bevindt is Henk. Henk is niet blij. Wat Henk van de klimaatactivisten vindt, behoeft overigens geen verdere uitleg.

Vliegen tegen het vliegen

Alhoewel we door dit protest toch redelijk de indruk krijgen dat deze klimaatmensen anti-vliegen zijn, stuitten we toch op een kleine tegenstrijdigheid. De burgemeester van Haarlemmermeer (de gemeente waar Schiphol in ligt) kondigde namelijk eerder deze week een verbod af tegen de demonstratie. Toch vlogen de klimaatgoeroes vanochtend door de hekken. Bovendien lieten ze zich in ‘vliegtuighouding’ door de Koninklijke Marechaussee afvoeren.

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten