Klimaatactivisten vliegen massaal door barricades

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Alhoewel het gisteren Vrijdag de Dertiende was, blijkt zaterdag de veertiende ook zéker geen geluksdag te zijn. Voor vakantieliefhebbend Nederland althans. Vakantiegangers zijn namelijk massaal ‘de l*l’ op Schiphol Airport.

Het waren voor de verandering geen brandstofproblemen, valse kaapmeldingen of schreeuwende gekkies die vakantievluchten in de weg zaten. Nee, ter verfrissing zijn het ditmaal eens de klimaatgekkies die ons van onze welverdiende rust na dit hectische jaar afhouden. Iets dat overigens al eerder gebeurde in dezelfde week. Toen waren het echter niet de klimaatactivisten, maar de boze boeren die voor monsterlijke vertragingen zorgden op Eindhoven Airport. Hoe? Nou, door massaal parkeergarages te blokkeren met hun trekkers.

Lekker dan…

Zo genuanceerd als we zijn begrijpen we natuurlijk dat het redden van het klimaat belangrijk is. Echter moeten we wel toegeven dat we toch wel pittig chagrijnig zouden worden als we onszelf momenteel op Schiphol zouden bevinden. Een van de mensen die zich momenteel op Schiphol bevindt is Henk. Henk is niet blij. Wat Henk van de klimaatactivisten vindt, behoeft overigens geen verdere uitleg.

Vliegen tegen het vliegen

Alhoewel we door dit protest toch redelijk de indruk krijgen dat deze klimaatmensen anti-vliegen zijn, stuitten we toch op een kleine tegenstrijdigheid. De burgemeester van Haarlemmermeer (de gemeente waar Schiphol in ligt) kondigde namelijk eerder deze week een verbod af tegen de demonstratie. Toch vlogen de klimaatgoeroes vanochtend door de hekken. Bovendien lieten ze zich in ‘vliegtuighouding’ door de Koninklijke Marechaussee afvoeren.

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?

Gerelateerde berichten