Klaasje Meijer weg bij K3! Blik terug met deze foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Aardschok in de Benelux! Klaasje Meijer, de enige Nederlandse zangeres van K3, stopt met K3. 

In een vrolijke, maar tegelijk apocalyptische persconferentie kondigde Gert Verhulst samen met ‘zijn’ K3 aan dat de meidengroep per direct stopt in de huidige samenstelling. Klaasje Meijer, de enige Nederlandse zangeres van de drie, stapt aan het eind van het jaar uit K3. Ze heeft grote toekomstplannen, maar daar komt de meidengroep niet in voor. Het einde van een tijdperk! We blikken met lach en traan terug. Zó gaf Klaasje K3 terug aan de papa’s!

Lees ook: Waarom vallen we massaal voor K3-meisje Klaasje Meijer?

Het Josje en Klaasje-effect in beeld

K3 was in de oude, volledig Belgische bezetting ontzettend blij en kindvriendelijk. Dat veranderde toen de Nederlandse Josje Huisman Kathleen Aerts verving in de driekoppige zing- en dansformatie. Vooral de vaders kwamen er snel achter dat Josje een ‘rauw’ randje had. Ze dook het bed in met Gert Verhulst, de geestelijk vader van K3, en had ook een spraakmakende relatie met Johnny de Mol. Ook liet ze een piercing zetten op een zéér interessante plek.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Klaasje Meijer (@klaasje_meijer)

Klik door voor de foto’s! Toen Klaasje Meijer het stokje overnam van Josje, moest ze de eer als enige Nederlandse inbreng in K3 natuurlijk hoog houden. Gelukkig bleek Klaasje net als Josje niet zo preuts als haar Belgische collega’s. Terwijl het ‘nieuwe K3’ een update kreeg die paste bij de tijd van nu, zagen we Klaasje uitgroeien tot de stralende ster van het drietal. Hun outfits werden gewaagder, de dansmoves minder kinderlijk en ook op social media kwam er soms een weinig kidsproof kiekje voorbij. Niet alleen de kids liepen met Klaasje weg, maar ook de papa’s wilden ineens weer dolgraag mee naar alle concerten. Zelfs de Belgische vaders stonden in de rij voor een selfie of een door Klaasje gezette handtekening op hun bierbuik. K3 was eindelijk weer van de papa’s!

K2 zoekt weer K3

Klaasje Meijer geeft in haar afscheidswoord aan dat ze toe is aan een nieuwe stap in haar leven. Ze wil haar ‘vleugels uitslaan’ en solo aan haar grote passies muziek, dansen en acteren te werken. Maar niet voor ze samen met haar collega’s Marthe en Hanne een nieuw, vervangend lid voor K3 gevonden heeft. Hierbij mag je uiteraard rekenen op een nieuwe ‘K2 zoekt K3’-achtige talentenjacht. Opvallend (en mogelijk rampzalig) detail: ze staan open voor een mannelijk K3-lid. Dat zou natuurlijk verschrikkelijk zijn. Laten we er maar van uitgaan dat er honderden vrolijke blonde Nederlandse zangeressen klaarstaan om Klaasje op een waardige manier op te volgen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Klaasje Meijer (@klaasje_meijer)

Klaasje Meijer gaat solo

Hoe droevig ook, de K3-exit van Klaasje Meijer opent ook nieuwe mogelijkheden. Josje Huisman gooide het na haar vertrek uit K3 ook over de iets pikantere boeg. Kunnen we van Klaasje ook meteen een ‘spannende’ single verwachten? Je zal je kunnen voorstellen dat er na vijf jaar geforceerd de kindervriend uithangen bij Klaasje flink wat opgekropte losbandigheid zit die eruit moet! De kinderen zullen het niet meer meekrijgen, maar de vaders zitten (nu zonder schaamte) op de voorste rij om het mee te maken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!