Kim-Lian van der Meij krijgt controversiële nieuwe rol in The Passion

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In april komt het grootste muzikale Paasevenement The Passion terug met een sterke cast vol bekende acteurs en actrices. Kim-Lian van der Meij mag eindelijk bekendmaken dat ook zij een rol heeft in The Passion dit jaar. En dit is een hele bijzondere rol die speciaal voor haar geïntroduceerd wordt…

Kim-Lian van der Meij als Maria Magdalena in The Passion

The Passion vindt dit jaar plaats in Doetinchem, Gelderland. De meeste acteurs en actrices uit de cast van het muzikale bijbelverhaal waren eerder al bekend gemaakt. Onder andere Noortje Herlaar en Soy Kroon zullen te zien zijn in deze editie. Nu is bekend geworden dat ook Kim-Lian van der Meij gaat schitteren in de show. Hoewel de hoofdrollen eigenlijk al uitgedeeld waren, is er speciaal voor haar een bijzondere rol bijgekomen: die van Maria Magdalena. Maria Magdalena is niet dezelfde persoon als Maria, maar is wel een zeer belangrijke vrouw geweest in het leven van Jezus. Dit is pas voor het eerst dat deze vrouwelijke hoofdrol in het verhaal van The Passion wordt meegenomen. Dat heeft waarschijnlijk alles te maken met wie Maria Magdalena als persoon was. Er gaan namelijk nogal wat pikante geruchten over deze ‘vriendin’ van Jezus…

Maria Magdalena een geschikte rol voor Kim-Lian?

Maria Magdalena was een erg controversieel figuur in de Bijbelse verhalen. Ze wordt ook wel de meest mysterieuze vrouw in de Bijbel genoemd. Maria was één van de eerste volgelingen van Jezus. Er ontstonden uiteenlopende verhalen over Maria Magdalena’s rol in het leven van de verlosser. Zo zou ze niet alleen een volgeling zijn, maar ook een goede vriendin van Jezus. Sommigen denken zelfs dat de twee getrouwd waren, en dat Maria Magdalena Jezus dwong tot overspel! De verhalen over deze vrouw gaan alle kanten op maar Kim-Lian is in ieder geval blij dat zij voor het eerst in de geschiedenis van The Passion juist haar verhaal mag vertellen.

Kim-Lian schrijft op Instagram bij de aankondiging: “Maria Magdalena is eeuwenlang weggecijferd, onterecht gebrandmerkt als dame van lichte zeden, of zelfs verbannen uit de verhalen, maar haar impact was groot. Ik hoop kijkers te inspireren met deze krachtige vrouw.” Vanwege de controversiële verhalen die rondgaan over Maria Magdalena zal Kim-Lian er wel een zware taak aan hebben om haar rol te spelen. Ze gaat dit vast goed doen, maar niet iedereen zal blij zijn met deze toevoeging.

Lees ook: Foto: Noortje Herlaar vertoont zeer afwijkend gedrag op Instagram

Wie is de Mol werpt zijn vruchten af voor Kim-Lian

The Passion verteld al jaren hetzelfde verhaal, maar nu wordt er dus voor het eerst een extra rol toegevoegd. Waarschijnlijk waren ze bij de organisatie van The Passion onder de indruk van Kim-Lian’s acties in het programma Wie Is De Mol. Dit is net afgelopen maar hierin heeft Kim-Lian het tot de finale geschopt en kwam ze helaas als verliezer van het prijzengeld uit de bus. Ze was dus het gehele seizoen lang te zien op televisie en de makers van The Passion hebben vast gedacht die Kim-Lian, die moeten we erbij hebben. En zo geschiedde, Kim-Lian is er bij. De rol als Mol heeft ze niet kunnen uitvoeren, dus de rol van Maria Magdalena is een uitstekende kans voor Kim-Lian om nog meer harten van mensen te stelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!