Foto: Noortje Herlaar vertoont zeer afwijkend gedrag op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice en zangeres Noortje Herlaar gedraagt zich voor BN’er-begrippen zéér vreemd als het gaat om haar Instagram. Ze is één van de weinige bekende mensen die het op deze manier aanpakt!

Online kluizenaar Noortje Herlaar

Wanneer je een kijkje neemt op het Instagram account van Noortje Herlaar dan valt je meteen iets op: het account is bijna volledig leeg! Slechts vier foto’s schitteren op de online pagina van de Nederlandse actrice. De meest recente foto komt van april vorig jaar! Je vraagt je ons af wat er gebeurd is met Noortje. Zou ze zich willen afzonderen van de boze buitenwereld? Of heeft ze een grote acteerklus voor de deur staan waarvoor ze zich moet kunnen focussen? Het is tegenwoordig bijzonder dat een Bekende Nederlander niet actief is op de socials. Aangezien al het nieuws tegenwoordig eerder op Instagram verschijnt dan ergens anders moeten we ons misschien wel een beetje zorgen maken om Noortje. Ze mag niet in de vergetelheid raken door dit vluchtgedrag.

Noortje Herlaar plaatst bijna niets op Instagram

‘Maria’ Noortje Herlaar heeft Passion voor het vak

Noortje Herlaar heeft al veel rollen in films op haar naam staan, waarvan de recentste de speelfilm ‘Just say Yes’ is. Deze romantische comedy waarin Noortje een hoofdrol heeft samen met Yolanthe Cabau werd een groot succes. Iets compleet anders waar Noortje ook een passie voor heeft is muziek. Ze was daarom ook anoniem te bewonderen in een van de Masked Singer-pakken en kijkers verbaasden zich over haar prachtige stem.
Nu heeft Noortje Herlaar opnieuw een grote rol te pakken. Ze is de rol van Maria in ‘The Passion’. Op dit grootste muzikale paasevenement van Nederland wordt het verhaal van Jezus op een moderne manier weergegeven. Noortje Herlaar is een belangrijk onderdeel van de enorme cast en heeft aangegeven vol overgave haar rol te spelen en er veel liefde in te stoppen: ‘want liefde gaat altijd door’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Passion 2022 (@thepassionnl)

Marco Borsato baalt van keuze The Passion

The Passion staat bekend om zijn prachtige decor en muziek. De muziek is in een modern jasje gestoken en het lijkt altijd een waar theater wanneer alles in de buitenlucht is opgebouwd. Maar misschien nog wel het meest opvallend aan The Passion dit jaar is dat ervoor gekozen is om de muziek van Marco Borsato uit het optreden weg te laten. Ieder jaar zaten de dramatische nummers van Marco in het speelstuk, maar nu hij gecanceld is heeft de KRO-NCRV ervoor gekozen Borsato’s muziek niet af te spelen.

Barry Atsma is de vriend van Noortje Herlaar

Noortje heeft een bekende partner. Haar vriend is de Nederlandse acteur Barry Atsma die in Nederland onder andere bekend is van Goede Tijden Slechte Tijden (GTST), Baantjer en Gooische vrouwen. Maar Barry timmert ook aan een internationale carrière en heeft ook al een aantal rollen weten te bemachtigen in Britse, Amerikaanse en Duitse films. Noortje Herlaar en Barry Atsma vieren al heel wat jaren hun liefde en hebben samen twee kinderen. Barry heeft ook nog twee kinderen uit een eerdere relatie.

Hieronder een van de weinige foto’s die Noortje op haar Instagram bewaart: met haar liefje Barry.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by noortjeherlaar (@noortjeherlaar)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.