Kim Feenstra voedt zich met modellentranen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Holland's Next Top Model huilen Kim Feenstra

Model Kim Feenstra weet als geen ander hoe zwaar het soms is om vóór de camera te staan. Het HNTM-jurylid beunt tegenwoordig ook bij als modefotograaf. Met deze ‘dubbele pet’ zou je denken dat Kim extra lief is voor haar modelletjes zodra ze zelf achter de camera kruipt. In deze ‘nieuwe rol’ veranderde Kim echter in een sadist. Ze zocht hun pijnlijke plekjes op, en bleef porren…

Kim Feenstra mocht gisteren eindelijk eens achter die jurydesk vandaan komen, en haar échte passie aanspreken. Het model, die de talentenjacht in 2007 zelf won, is sinds kort zelf ook handig met fotocamera’s. Op locatie in Georgië mocht ze helemaal losgaan met de onervaren kandidaten. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen!

Kim Feenstra doet kandidaten pijn

Kim Feenstra transformeerde volledig toen ze die camera in haar handen nam. Letterlijk: ze sloeg ineens een grote witte doek om zich heen, alsof ze duidelijk wilde maken dat we nu met een andere Kim te maken hadden. Het leek alsof álle frustraties uit haar modellenverleden er in één keer uitkwamen. Ze maakte er een sport van om haar toch al zo onzekere modelletjes volledig uit hun comfortzone te halen. De arme tieners werden fysiek én emotioneel uitgekleed…

“Hand iets lager schat, laat je vooral niet afleiden”

Bibi, die nog steeds met een gehavende coupe rondloopt, begon al een beetje wankel aan haar opdracht. Kim bracht haar nóg verder uit balans: ze zette arme Bieb met haar blote voeten op een gladde rots, en liet haar langzaam steeds meer knoopjes open doen. Ze vond het tijd dat ‘Boring Bibi‘ eindelijk eens haar sexy kant liet zien! Vooral die beschermende hand op de borst moest lager. Geen wonder dat Bibi bijna op haar plaat ging op de Georgische rotspartij!

“Elleboog iets hoger, kin omlaag. Enneh…welk overleden familielid mis je het meest?”

Jay werd het hardst aangepakt door zielenknijper Kim. Het leek haar wel interessant om foto’s te maken van een hevig geëmotioneerde jongen. Hoe krijg je een tiener aan het huilen? Zieke of overleden familieleden doen het vaak goed. Normale mensen blijven van die onderwerpen af. Kim Feenstra niet! Ze ging net zo lang door tot de tranen over z’n wangen biggelden. Kim had haar mooie foto, en Jay was een trauma rijker.

Enkeltje kapper

Omdat tranen nu eenmaal hoger scoren op de emoTV-schaal dan ongewilde stripteases en uitglijdertjes, moest Bibi uiteindelijk het veld ruimen. Een geluk bij een ongeluk voor het geplaagde talent. Ze mag nu namelijk ein-de-lijk naar de kapper! Bibi liep al sinds aflevering één met deze door de HNTM-stylist opgelegde grasmaaiercoupe rond. Ondanks alle obstakels heeft ze het nog ver geschopt! Ramptoerist Kim bleek voor haar helaas de laatste druppel…

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Gerelateerde berichten