Kim Feenstra voedt zich met modellentranen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Holland's Next Top Model huilen Kim Feenstra

Model Kim Feenstra weet als geen ander hoe zwaar het soms is om vóór de camera te staan. Het HNTM-jurylid beunt tegenwoordig ook bij als modefotograaf. Met deze ‘dubbele pet’ zou je denken dat Kim extra lief is voor haar modelletjes zodra ze zelf achter de camera kruipt. In deze ‘nieuwe rol’ veranderde Kim echter in een sadist. Ze zocht hun pijnlijke plekjes op, en bleef porren…

Kim Feenstra mocht gisteren eindelijk eens achter die jurydesk vandaan komen, en haar échte passie aanspreken. Het model, die de talentenjacht in 2007 zelf won, is sinds kort zelf ook handig met fotocamera’s. Op locatie in Georgië mocht ze helemaal losgaan met de onervaren kandidaten. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen!

Kim Feenstra doet kandidaten pijn

Kim Feenstra transformeerde volledig toen ze die camera in haar handen nam. Letterlijk: ze sloeg ineens een grote witte doek om zich heen, alsof ze duidelijk wilde maken dat we nu met een andere Kim te maken hadden. Het leek alsof álle frustraties uit haar modellenverleden er in één keer uitkwamen. Ze maakte er een sport van om haar toch al zo onzekere modelletjes volledig uit hun comfortzone te halen. De arme tieners werden fysiek én emotioneel uitgekleed…

“Hand iets lager schat, laat je vooral niet afleiden”

Bibi, die nog steeds met een gehavende coupe rondloopt, begon al een beetje wankel aan haar opdracht. Kim bracht haar nóg verder uit balans: ze zette arme Bieb met haar blote voeten op een gladde rots, en liet haar langzaam steeds meer knoopjes open doen. Ze vond het tijd dat ‘Boring Bibi‘ eindelijk eens haar kant liet zien! Vooral die beschermende hand op de borst moest lager. Geen wonder dat Bibi bijna op haar plaat ging op de Georgische rotspartij!

“Elleboog iets hoger, kin omlaag. Enneh…welk overleden familielid mis je het meest?”

Jay werd het hardst aangepakt door zielenknijper Kim. Het leek haar wel interessant om foto’s te maken van een hevig geëmotioneerde jongen. Hoe krijg je een tiener aan het huilen? Zieke of overleden familieleden doen het vaak goed. Normale mensen blijven van die onderwerpen af. Kim Feenstra niet! Ze ging net zo lang door tot de tranen over z’n wangen biggelden. Kim had haar mooie foto, en Jay was een trauma rijker.

Enkeltje kapper

Omdat tranen nu eenmaal hoger scoren op de emoTV-schaal dan ongewilde stripteases en uitglijdertjes, moest Bibi uiteindelijk het veld ruimen. Een geluk bij een ongeluk voor het geplaagde talent. Ze mag nu namelijk ein-de-lijk naar de kapper! Bibi liep al sinds aflevering één met deze door de HNTM-stylist opgelegde grasmaaiercoupe rond. Ondanks alle obstakels heeft ze het nog ver geschopt! Ramptoerist Kim bleek voor haar helaas de laatste druppel…

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.