Kim Feenstra voedt zich met modellentranen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Holland's Next Top Model huilen Kim Feenstra

Model Kim Feenstra weet als geen ander hoe zwaar het soms is om vóór de camera te staan. Het HNTM-jurylid beunt tegenwoordig ook bij als modefotograaf. Met deze ‘dubbele pet’ zou je denken dat Kim extra lief is voor haar modelletjes zodra ze zelf achter de camera kruipt. In deze ‘nieuwe rol’ veranderde Kim echter in een sadist. Ze zocht hun pijnlijke plekjes op, en bleef porren…

Kim Feenstra mocht gisteren eindelijk eens achter die jurydesk vandaan komen, en haar échte passie aanspreken. Het model, die de talentenjacht in 2007 zelf won, is sinds kort zelf ook handig met fotocamera’s. Op locatie in Georgië mocht ze helemaal losgaan met de onervaren kandidaten. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen!

Kim Feenstra doet kandidaten pijn

Kim Feenstra transformeerde volledig toen ze die camera in haar handen nam. Letterlijk: ze sloeg ineens een grote witte doek om zich heen, alsof ze duidelijk wilde maken dat we nu met een andere Kim te maken hadden. Het leek alsof álle frustraties uit haar modellenverleden er in één keer uitkwamen. Ze maakte er een sport van om haar toch al zo onzekere modelletjes volledig uit hun comfortzone te halen. De arme tieners werden fysiek én emotioneel uitgekleed…

“Hand iets lager schat, laat je vooral niet afleiden”

Bibi, die nog steeds met een gehavende coupe rondloopt, begon al een beetje wankel aan haar opdracht. Kim bracht haar nóg verder uit balans: ze zette arme Bieb met haar blote voeten op een gladde rots, en liet haar langzaam steeds meer knoopjes open doen. Ze vond het tijd dat ‘Boring Bibi‘ eindelijk eens haar sexy kant liet zien! Vooral die beschermende hand op de borst moest lager. Geen wonder dat Bibi bijna op haar plaat ging op de Georgische rotspartij!

“Elleboog iets hoger, kin omlaag. Enneh…welk overleden familielid mis je het meest?”

Jay werd het hardst aangepakt door zielenknijper Kim. Het leek haar wel interessant om foto’s te maken van een hevig geëmotioneerde jongen. Hoe krijg je een tiener aan het huilen? Zieke of overleden familieleden doen het vaak goed. Normale mensen blijven van die onderwerpen af. Kim Feenstra niet! Ze ging net zo lang door tot de tranen over z’n wangen biggelden. Kim had haar mooie foto, en Jay was een trauma rijker.

Enkeltje kapper

Omdat tranen nu eenmaal hoger scoren op de emoTV-schaal dan ongewilde stripteases en uitglijdertjes, moest Bibi uiteindelijk het veld ruimen. Een geluk bij een ongeluk voor het geplaagde talent. Ze mag nu namelijk ein-de-lijk naar de kapper! Bibi liep al sinds aflevering één met deze door de HNTM-stylist opgelegde grasmaaiercoupe rond. Ondanks alle obstakels heeft ze het nog ver geschopt! Ramptoerist Kim bleek voor haar helaas de laatste druppel…

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten