Kijkers geloven hun oren niet: Wat zegt Thierry Baudet nou ineens tijdens dit NOS-interview?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Thierry Baudet weet hoe hij de headlines moet halen. Dat is hem met dit zéér opvallende interview zeker gelukt. D66-lijsttrekker Rob Jetten wist niet wat hij met de FvD-frontman aan moest. De kijker kon smullen van een heerlijk ongemakkelijk tv-momentje, maar heeft uiteraard een hoop vragen na dit opvallende fragment…

We mogen dan wel wat gewend zijn van Thierry Baudet, recent wist hij zichzelf weer te overtreffen op live tv. Samen met D66-lijsttrekker Rob Jetten verscheen Thierry in een gesprek met tieners op NOS op 3. Nou, daar kwamen weer een aantal controversiële uitspraken bovendrijven. Laat dat maar aan Thierry over! Vooral deze scherpe opmerking zorgde voor veel ophef, maar tegelijk ook voor enorme hilariteit.

Thierry Baudet gebruikt Rob Jetten tijdens vraag over LGBTI-zaken

Forum van Democratie-lijsttrekker Thierry Baudet kreeg namelijk een pittige vraag voor de kiezen van de aanwezige toeschouwers. Zo wilde één wel heel graag weten of hij wel eens persoonlijk in aanraking was gekomen met een LGBTI-persoon. Anders kan je er ook weinig over zeggen of oordelen, leek het idee achter de vraag. “Heeft u zo’n persoon in uw omgeving?”, werd expliciet gevraagd. En ja, daar leek Thierry een kans te zien. Zo gaf hij D66-lijsttrekker Rob Jetten, die naast hem zat, meteen een stevige hand op de schouder. “Ja, daar heb je er één”, glimlacht de politicus. Of Rob Jetten te spreken was over deze opmerking? Dat kan je aan zijn gezicht aflezen!

Kijkers in rep en roer vanwege polariserende actie Thierry Baudet

Fans en neutrale kijkers vinden de actie van Thierry Baudet een werkelijk hilarisch tv-moment. Daarmee lijken deze mensen echter wel lijnrecht tegenover de rest van social media te staan. De comments onder het filmpje zijn dan ook een slagveld. Waar de ene reageert met emoji’s die huilen van het lachen en scherpe opmerkingen richting Jetten, schiet het bij de andere écht in het verkeerde keelgat. “Wat een niveau. Beneden alle peil. Baudet die Rob Jetten echt een smerig kunstje flikt.”, bijt één persoon. En daar is hij verre van de enige in. “Wat een debiel niveau van debatteren hè”, wordt er verzucht. “Heb het idee dat ik naar Jiskefet zit te kijken”.

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!