Kelly Piquet wakkert vuurtje met Max Verstappen aan via deze lekkere vakantiefoto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen en Kelly Piquet zijn altijd het middelpunt van vele geruchten. En Kelly Piquet gooit met haar foto’s nog even olie op het vuur. 

Kelly Piquet plaatst foto’s om Max Verstappen jaloers te maken

Het prachtige model is weer een keer in haar eentje op stap zonder haar vriendje Max Verstappen. En daarmee wakkert de prachtige brunette maar weer eens alle geruchten aan die over haar en haar vriendje rond gaan. Zo zouden de twee in flinke relatieproblemen zitten en daarom nooit met elkaar gespot worden. Laatst plaatsten beiden een lieve foto met elkaar om die geruchten een beetje te ontkrachten, maar nu is Kelly alweer in haar eentje op pad. En met deze foto’s kan Max Verstappen alleen maar heel jaloers zijn. Kijk maar even mee!

Lees ook: Max Verstappen is helemaal van de kaart door deze uitdagende foto van Kelly Piquet

Kelly Piquet laat prachtig badpak aan de hele wereld zien

De knappe brunette laat trots haar badpakje aan de hele wereld zien. Kelly Piquet is absoluut niet preuts en heeft er geen enkel probleem mee om meer van zichzelf te laten zien aan haar volgers. Het knappe model staat voor haar werk ook regelmatig te poseren en dit is dus niks nieuws voor haar. Natuurlijk kan je op de foto wel weer genoeg zien van het aantrekkelijke lichaam van de prachtige dame. Met haar heerlijke foto zorgt Kelly er maar weer voor dat haar fans niks tekort komen. Die kunnen namelijk ontzettend genieten van het fantastische lichaam van het prachtige model. Kelly weet met haar heerlijke uiterlijk iedereen in haar feed te betoveren. Dat maakt Max Verstappen toch wel een klein beetje jaloers, al zal die dat nooit zo hard toegeven.

Lees ook: Max Verstappen pakt Kelly Piquet van achteren beet op zeldzame foto

Kelly Piquet op stap in doorschijnend pakje

Het knappe model besluit dat de hele dag aan het zwembad liggen ook een beetje zonde is van haar tijd en trekt erop uit in een wel heel erg doorschijnend pakje. Maar dat zorgt er dan wel weer voor dat je beter zicht hebt op het bloedmooie lichaam van Kelly Piquet. De prachtige brunette laat met deze foto al heel erg veel van haar charmante lichaam zien. En daar moet je s=als fan van het model toch wel erg van genieten. Weer is Max Verstappen in geen velden of wegen te bekennen. Hij mist op deze manier echt wel een hoop. Maar de fans van Kelly maakt het niet zoveel uit. Die genieten optimaal van haar heerlijke foto’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Fans van Kelly Piquet krijgen veel foto’s te zien

Aangezien Max niet in de buurt is moet Kelly Piquet haar outfit maar met andere mensen delen, zoals haar volgers. Die krijgen namelijk een aantal prachtige foto’s te zien van de brunette in haar mooie kleding. En daar genieten ze natuurlijk enorm van. Want Kelly Piquet ziet er in dit pakje wel heel verleidelijk uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.