Max Verstappen pakt Kelly Piquet van achteren beet op zeldzame foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen heeft uit het niks wel een hele bijzondere foto geplaatst met hem en Kelly Piquet. Wat is de coureur van plan?

Wat betekent deze foto voor Max Verstappen en Kelly Piquet?

De bekende coureur heeft normaal gesproken maar weinig ook voor zijn bloedmooie vriendin. Zijn hele feed is Formule 1 namelijk, met bij hoge uitzondering een foto van Max zelf. Maar nu ineens plaatst hij weer een foto met Kelly Piquet. Wat voor signaal probeert Max af te geven? Is hij nu ook eindelijk een keer klaar met alle geruchten dat hij en zijn vriendin uit elkaar zouden gaan? Of heeft Kelly misschien van hem geëist dat hij wat meer tijd met haar moet doorbrengen? Hoe dan ook, lijkt het koppel wel heel erg gelukkig samen op de foto. Misschien is het wel een voorteken en gaat Max binnenkort op zijn knie om de knappe brunette ten huwelijk te vragen. Alles is mogelijk op een hete zomer vakantie. Maar de foto van de twee samen in een omhelzing is in ieder geval veel belovend.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet geeft duidelijk signaal rondom relatieperikelen met Max Verstapen
Knappe vriendin Max Verstappen ziet er op foto heerlijk uit

Kelly Piquet ziet er op de foto die Max deelt natuurlijk wel weer ontzettend goed uit. De aantrekelijke brunette laat zich ook in dit kiekje weer van haar beste kant zien. Het is wel duidelijk waarom Max zoveel geeft om de prachtige brunette. De heerlijke vormen van haar kan je goed aanschouwen in dit prachtige jurkje. En dan kan je eigenlijk alleen maar jaloers zijn op Max die zijn handen op de heupen van Kelly Piquet mag leggen. Wat een geluksvogel is het eigenlijk ook. Met zo’n mooie vriendin aan zijn zijde, ga je toch wel een beetje je afvragen waarom hij haar niet meer laat zien aan haar volgers. Als je zo’n knappe meid aan je zijde hebt, dan wil je die toch aan iedereen laten zien?

Lees ook: Max Verstappen is helemaal van de kaart door deze uitdagende foto van Kelly Piquet

Is Max Verstappen misschien jaloers?

De knappe vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, heeft heel erg haar eigen leventje buitend de F1 om. Dat moet ook wel, want anders zou ze volledig afhankelijk zijn van Max. En die heeft praktisch nooit tijd vanwege races en trainingen. En dus gaat Kelly er vaak in haar eentje op uit. Daardoor ontstaan wel flinke geruchten over het koppel en of het allemaal wel goed zou gaan. Misschien dat Max uit voorzorg zijn vriendin gewoon niet zo veel laat zien op zijn Instagram. Dat hij bang is dat iemand anders er met haar vandoor zal gaan. Maar als de afgelopen jaren iets bewezen hebben, dan is het wel dat het ontzettend moeilijk is om dit koppel uit elkaar te halen. Max en Kelly lijken onafscheidelijk van elkaar te zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!