Kelly Piquet lijkt totaal ontkleed op deze foto vanuit hotelkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oh-la-la! Kelly Piquet laat volgers watertanden met weergaloze selfie zonder bovenkleding aan!

Kelly Piquet maakt prachtige selfie zonder shirt aan

De knappe Kelly Piquet heeft de perfecte selfie gemaakt waar haar stralende ogen en prachtige make-up alle aandacht trekken. Max Verstappen kan zichzelf in zijn handjes knijpen met zo’n fantastische vriendin aan zijn zijde! Met haar ogen die fonkelen als diamanten en make-up die perfect is aangebracht, is Kelly een ware beauty queen. Ze straalt zelfvertrouwen en stijl uit, waardoor Max zich gelukkig mag prijzen met zo’n adembenemende partner. Het lijkt bijna alsof Kelly rechtstreeks uit een glamoureuze fotoshoot is gestapt om de wereld te betoveren met haar schoonheid. Ze weet precies hoe ze de camera moet bespelen en haar selfies laten menig hart sneller kloppen. Max Verstappen kan niet anders dan glunderen van trots wanneer hij naast Kelly staat. Ze vormen een onverslaanbaar duo, zowel op als naast de racebaan. Samen stralen ze als sterren aan de hemel van de liefde.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet onthult trouwplannen met Max Verstappen in bloedmooie jurk

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet draagt waanzinnig mooie jurk

Kelly Piquet schittert als nooit tevoren in een adembenemende jurk die alle ogen op haar gericht laat zijn. Deze waanzinnig mooie jurk omhult haar als een tweede huid en accentueert haar gracieuze vormen op een verleidelijke manier. Alsof de jurk nog niet genoeg is, zijn haar verschijning verfraaid met schitterende diamanten die het licht weerkaatsen en haar laten stralen als een ster. De glinstering van de diamanten weerspiegelt haar innerlijke schoonheid en elegantie. Kelly weet als geen ander hoe ze de juiste combinatie van stijl en glamour moet creëren. Haar zelfverzekerde houding en stralende glimlach maken haar verschijning helemaal compleet. Ze is een echte trendsetter en weet iedereen te betoveren met haar onberispelijke smaak. Of ze nu over de rode loper loopt of een speciale gelegenheid bijwoont, Kelly Piquet steelt altijd de show met haar oogverblindende outfits en sprankelende accessoires.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly spreekt vol lof om de moeder te zijn van dochter!

Kelly straalt van trots als ze spreekt over haar rol als moeder van haar lieve dochtertje. Ze deelt een prachtige foto waarop ze haar kleintje liefdevol vasthoudt, vol warmte en tederheid. De liefde tussen moeder en kind straalt van de foto af. Het is een moment van puur geluk en onvoorwaardelijke liefde. Kelly is dankbaar voor het moederschap en de kostbare band die ze met haar dochtertje deelt. Als je naar de foto kijkt, zie je de stralende glimlach op Kelly’s gezicht. Het is duidelijk dat ze elke seconde koestert en geniet van het ouderschap. Haar dochtertje is een zegen in haar leven en brengt zoveel vreugde met zich mee. Laten we deze prachtige foto omarmen en stilstaan bij de schoonheid van het moederschap. Kelly is een inspiratie als liefdevolle moeder die haar dochtertje met open armen ontvangt en koestert. Het is een kostbaar moment dat ze met ons deelt en dat ons herinnert aan de waarde van familie en liefde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...