Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.

Kelly Piquet ziet overwinning Max Verstappen al gebeuren en koopt alvast cadeaus voor zichzelf

De kans is groot dat Max Verstappen voor de derde keer op rij wereldkampioen gaat worden. Zo gaat Verstappen met vierhonderd punten naar de Grand Prix van Qatar. Nu is er op zaterdag een sprintrace waarmee hij zijn laatst benodigde punten kan binnenslepen. Als hij dit doet is de wedstrijd dus al gestreden en anders kan het ook nog steeds op zondag gebeuren. Het zit er dus dik in dat Max Verstappen met de winst naar huis gaat, en daar is Kelly Piquet vast erg blij mee. Zo kan Max Verstappen maar liefst rond de tien miljoen dollar verdienen als hij wereldkampioen wordt. En laat Kelly Piquet nou precies weten wat ze daar mee wil doen. Zo is de brunette alvast lekker gaan shoppen en ze noemt het zelfs een Louis Vuitton day. Ook is Kelly te vinden in een lekker luxe hotel om zichzelf even goed te verwennen. Ook zij komt natuurlijk veel in de media als Max Verstappen de Formule 1 wint, dus daarom verwend ze zichzelf alvast even goed van te voren.

Kelly Piquet- Max Verstappen, neemt het er goed van in hotel 2

De mooie outfit van Kelly Piquet

Kelly Piquet heeft ook maar alvast een mooi outfitje aangetrokken waarbij ze professionele hulp heeft gekregen. Kelly is gekleed in een all jeans look bestaande uit een spijkerblouse, een spijkerjasje en een spijkerbroek. De spijkerblouse is maar met twee knoopjes vastgemaakt waardoor het een erg spannende look is.

Lees ook: Foto: Je gelooft nooit wat Kelly Piquet onder haar afgezakte broek draagt

Kelly Piquet- Max Verstappen, neemt het er goed van in hotel

Kelly Piquet wordt helemaal wild van zichzelf

Het ziet er uit alsof Kelly Piquet zich heel goed weet te vermaken tijdens haar daagjes in het hotel. Zo heeft ze wederom een professional laten komen om haar make-up mooi te doen. Het is natuurlijk net zo makkelijk om het iemand anders te laten doen. Dan kan Kelly daarna zelf schitteren op het evenement of waar ze dan ook heen gaat. De foto’s komen er vast goed uit met deze look. Op de tweede foto is een selfiesessie te zien die Kelly met zichzelf heeft gedaan. Het is een hele uitdagende selfiesessie want ze steekt haar tong speels uit haar mond. Wat ook opvallend is aan de fotosessie is Kelly haar haarlook. Normaliter draagt Kelly geen pony, maar dit keer hebben ze daar wel voor gekozen. De pony geeft gelijk een heel ander beeld van Kelly, maar ze kan het uiteraard goed hebben.

Kelly Piquet mooi opgemaakt

Kelly Piquet wordt wild van zichzelf

Kelly Piquet straalt in glitterjurk tijdens spannende video

De knappe Kelly Piquet weet als geen ander hoe ze haar volgers moet verleiden op Instagram. Zo heeft Kelly er ook meer dan één miljoen, dus genoeg mensen die naar haar willen kijken. Met onderstaande video heeft het model in ieder geval iedereens aandacht getrokken, want ze ziet er schitterend uit in haar korte glitterjurk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!