Foto: Je gelooft nooit wat Kelly Piquet onder haar afgezakte broek draagt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe brunette Kelly Piquet weet met haar look mensen twee keer om te laten kijken. Ze heeft namelijk een heel erg bijzonder kiekje geplaatst. 

Kelly Piquet heeft iets bijzonders onder broek aan

De prachtige brunette weet exact hoe ze haar volgers moet verrassen. Want Kelly in van die strakke pakjes, dat kennen we nu wel. Dus hoe maak je een outfit dan nog bijzonder? Nou, door gewoon helemaal de andere kant op te gaan en meer kleding aan te trekken. Hoe dat precies werkt zie je in de plaatjes hieronder. Kelly lijkt namelijk onder haar afgezakte broek gewoon nog een broek te dragen. En dat geeft toch wel weer een bijzonder beeld. Maar het staat het knappe model zeker niet verkeerd.

Lees ook: Max Verstappen moet uitkijken: andere Nederlandse sporter loert naar Kelly Piquet

Kelly Piquet weet zelfs met twee keer zoveel kleding te verleiden

Het is niet helemaal een tweede broek, maar haar broekje ziet er wel uit alsof ze twee broeken over elkaar draagt. Een bijzondere keuze van het knappe model. De verleidelijke vriendin van Max Verstappen weet echter zelfs in dit dubbele pakje al haar fans nog helemaal te betoveren. Die zijn namelijk helemaal weg van de knappe brunette. De prachtige dame weet exact hoe ze haar volgers een beetje moet geven wat ze willen. Daar hoeft ze dus helemaal geen kleding voor uit te trekken. Al zou dat natuurlijk ook niet zo heel erg zijn.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet zegt ‘nee’ tegen bloedheet uitje met Max Verstappen

Natuurlijk is Kelly Piquet zonder broek ook zeer aantrekkelijk

De knappe vriendin van Max Verstappen laat ook nog even zien hoe ze er uit ziet zonder broek aan. Het is het andere uiterste van haar eerste foto. Maar twee broeken of geen broek maakt kennelijk geen enkel verschil. Kelly Piquet ziet er namelijk in beide foto’s ongelooflijk goed uit. De prachtige brunette heeft een partij mooie rondingen waar je absoluut enorm van kan genieten. En ze laat haar prachtige vormen dan ook graag zien aan haar volgers. Dat werkt vaak het beste als ze een prachtig zwempakje aantrekt of juist van die outfits met hele korte rokjes en broekjes.

Kelly Piquet weet ontzettend goed hoe verleiden werkt

Met haar korte rokje, strakke pakjes en verleidelijke blik weet Kelly Piquet exact hoe ze mannen moet verleiden. En dat doet ze dan ook met veel plezier. Op haar Instagram foto’s ziet de knappe brunette er keer op keer weer geweldig uit. De prachtige dame heeft ook ongelooflijk veel fans die van haar ontzettend mooie weten te smullen. Voorlopig blijft Kelly nog wel leuke foto’s plaatsen, dus heb je als man meer dan genoeg om van te kunnen genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!