Kelly Piquet eist hoofdrol op met foto na F1-overwinning Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet wil van alles van haar vriend Max Verstappen. Aandacht, overwinningen, fotomomenten en af en toe uit eten. Hij heeft zelf maar één verzoek aan haar elk weekend.

Kelly Piquet, ook wel bekend onder de naam ‘Good luck charm’ speelt een prominente rol in het leven van haar vriend Max Verstappen. Nu Max de overwinningen aaneen rijgt, is Kelly Piquet opvallend vaak op de voorgrond tijdens F1-races. Volgens Max hoort ze daar ook. Hij heeft haar nodig als steun en toeverlaat. En voor goed geluk. Er moet ook wel gezegd worden dat Max vaker lijkt te winnen als Kelly bij de race aanwezig is. Die plek op de voorgrond heeft ze dus verdiend. En de plek op het podium heeft Max natuurlijk ook dik verdiend. Maar zou Kelly daar ook niet gewoon moeten staan? Het lijkt helaas erop dat dit niet mogelijk is volgens de organisatie van de Formule 1. De champagneflessen en gouden bekers zijn enkel voor de coureurs die winnen. Kelly moest dus op de achtergrond blijven, maar gelukkig is daar Instagram. Daar kan je zo’n gelukssymbool als Kelly een rolletje op de voorgrond geven. De gelukkige winnaar doet dit dan ook maar al te graag.

Kelly Piquet is er altijd voor Max Verstappen

Ze gaat nog steeds naar iedere race van haar vriend. Kelly zorgt, of het nou gaat om het Midden-Oosten, Miami of Canada, dat ze klaarstaat in de garage als Max weer is heeft gewonnen. Natuurlijk is ze daar ook te vinden voor de race. Haar blogs en het shoppen laat ze dan maar even voor wat het is en ze geeft de race, en dus Max, de volledige aandacht. En dat lijkt zich uit te betalen. Door haar aanwezigheid en positieve gedachten wint Max race na race. Natuurlijk heeft de coureur enig talent en een snelle auto, maar het is vooral Kelly die ervoor zorgt dat Max nu op nummer één staat. Voor Max zelf is er, nadat hij zijn victorie dansje heeft gedaan, natuurlijk maar een nummer een: Kelly zelf. Hij beloont haar dan ook maar al te graag

Intiem fotomoment beloning voor Kelly Piquet 

Doet ze het dan helemaal voor niks, de beeldschone blogster en geluksbrenger? Natuurlijk wil ze wel een kleine compensatie voor al haar “moeite”. En dat is een foto met de coureur voor haar Instagram. Max doet daar maar al te graag aan mee en gaat gezellig met Kelly op de foto. Natuurlijk zou menig man dit voor niks willen, maar Max is het allemaal inmiddels wel gewend. Een F1-overwinning, zou dat trouwens ook wennen voor de succesvolle racer?

Kelly zorgt voor Max

De Nederlandse coureur had wel een bijzondere overwinning dit keer. Het was voor de nog steeds relatieve nieuwkomer voor het eerst in zijn korte, maar succesvolle carrière dat hij in Montreal won. Hiermee zorgt Max voor een extra grote voorsprong op de rest. Met stipt staat hij op nummer 1 in het WK-klassement van de Formule 1 en hij leidt, na 9 grand prix’s met maarliefst 46 punten. Maken andere coureurs nog wel kans? Bij hen lijkt een vrouw die voor geluk zorgt zoals Kelly te ontbreken.

Max Verstappen zorgt voor saai seizoen?

Dit was voor Max alweer de zesde overwinning van dit seizoen dat inmiddels een klein beetje oneerlijk en bovendien een beetje saai lijkt te worden. Vorig jaar was het allemaal nog erg spannend, vooral het slotakkoord met Lewis Hamilton. Maar nu ontbreekt de spanning totaal door de grote voorsprong. Gelukkig hebben we altijd Kelly nog die zorgt voor spanning en iets leuks om naar te kijken.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...