Kelly Piquet: 10 foto’s en redenen waarom Max Verstappen smoorverliefd op haar werd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De onwijs mooie Kelly Piquet heeft een type: coureurs. Al een aantal jaar is ze de gelukkige vriendin van onze F1-kampioen, Max Verstappen. Waarom hij voor haar is gevallen? Dat leggen we je haarfijn uit aan de hand van deze 10 foto’s!

Kelly Piquet: model met een Braziliaans temperamentje

Het is geen geheim dat onze Max ontzettend gek is op zijn lieve vriendin, Kelly Piquet. Vóór het ’tijdperk Kelly’ heeft hij toch nog aardig wat meisjes gehad. De één was Duits, de ander Zweeds, maar een Braziliaanse had hij er nog niet tussen zitten. Kelly wint het dus van alle dames die voor Max in de rij staan. Hoe ze dat doet? Allereerst met haar prachtige Braziliaanse uiterlijk natuurlijk! In haar karakter zal ongetwijfeld wat te merken zijn van dat beruchte Zuid-Amerikaanse bloed. Het is geen geheim dat Brazilianen een flink temperament kunnen hebben. Max lijkt dat juist heerlijk te vinden en kan er zeker van genieten wanneer zijn pittige dame losgaat. Wat ze ook uitspookt, één vurige blik is genoeg om weer in genade aangenomen te worden. En dan hebben we het nog niet eens over dat heerlijke accent gehad, of die prachtige lach. Als we de constante stroom van gezellige foto’s mogen geloven kunnen Max en Kelly heerlijk met elkaar keten. Max Verstappen boft maar met zijn Braziliaanse schat.

Kelly piquet is de dochter van Nelson Piquet sr.

Je had het vast zelf al geraden… Het is geen toeval dat Kelly al vaker het bed in is gedoken met een coureur. Haar vader was in de jaren ’80 één van de grootste Formule 1-sterren. Hij werd zelfs drie keer wereldkampioen. Nelson sr. kreeg tussentijds ontzettend veel kinderen. Zeven om precies te zijn: vijf zoons en twee dochters. Eén van die dochters is dus Kelly Piquet. Zij is de enige van de twee dochters die een modellencarrière begon. Van de vijf zoons van Nelson sr. zijn er twee zelf ook autocoureur geworden. Het is dus een zeer geschikte familie voor Max om binnen te stappen. De vader van Kelly kan hem van alles leren, en inmiddels lijkt Nelson ook één van de grootste fans van Max te zijn. Een goede invloed doet wonderen, al helemaal in de sportwereld! Max plukt er de vruchten van, want in 2021 werd hij de eerste Nederlandse Formule 1-wereldkampioen ooit! In 2022 verlengde hij zijn titel, allemaal onder toeziend oog van de familie Piquet. Zou hij echt om tips en advies vragen bij zijn populaire schoonvader?

Max Verstappen verslaat Daniil Kvyat op alle fronten

We hebben het eerder al genoemd, prachtige Kelly Piquet heeft een specifiek type man waar ze op valt: autocoureurs. Dat is helemaal niet gek, want ze komt zelf uit een familie waar haar vader én twee van haar broers dezelfde sport beoefenen. Ze liep dus al van jongs af aan mee in het wereldje. Max was dus niet haar eerste vriendje in de racesport. Zijn voorganger is ook een bekende: Daniil Kvyat. Kvyat was F1-coureur voor het Red Bull team, net als Max. Verstappen zat toen zelfs nog een niveautje lager; hij reed op dat moment nog voor het opleidingsteam van Red Bull. Toen hij eenmaal Kvyat in z’n vizier had, kon niemand hem meer stoppen. Door de ongekende prestaties van Max vroeg in z’n carrière, werd al snel duidelijk dat hij het stoeltje van Kvyat zou krijgen. Intussen leek Kelly gelukkig met de Russische coureur, en ze kregen zelfs een dochter. Toch stapte Kelly kort na de geboorte van haar kind over van Daniil naar Max. Max heeft dus min of meer niet alleen de carrière bij Red Bull van Daniil gestolen, maar ook zijn prachtige vriendin! Nu mag Max, als bonuspapa, ook soms zorgen voor de schattige Penelope, en dat doet hij met liefde!

Geen slapeloze nachten voor Max Verstappen

Kelly Piquet en Daniil Kvyat kregen in 2019 hun prachtige dochtertje Penelope. Een aantal maanden na de geboorte van hun dochter, zette Kelly een punt achter haar tijd met Kvyat. In 2020 kregen Kelly Piquet en Max Verstappen een relatie. Max wist natuurlijk dat Kelly al een kindje had, maar dat stopte hem niet om met haar verder te gaan. Sterker nog, Max lijkt er intens van te genieten. Hij is een gelukkige bonuspapa voor Penelope. Wij snappen dat ook wel! Het dochtertje van Kelly was uiteraard al wat ouder toen de twee aan hun avontuur begonnen. Dat betekent dus dat Max niet die eerste loodzware weken en slapeloze nachten heeft hoeven doormaken. Max kan dus genieten van zijn bonuskindje zonder daar al te veel negatieve gevolgen van mee te maken. Penelope lijkt het heerlijk te vinden dat Max deel is van de familie. De twee worden regelmatig gefotografeerd en zien er hartstikke gelukkig uit samen met Kelly Piquet.

Op een oude fiets…

Max Verstappen en Kelly Piquet zijn al een paar jaar ontzettend gelukkig samen. Dat blijkt ook uit alle foto’s en video’s die te vinden zijn op de volle Instagram pagina van Kelly. De twee hebben veel gemeen. Zo komt Kelly uit een gezin van autocoureurs en is Max er uiteraard een. Ook heeft Piquet Nederlandse roots: haar moeder is namelijk Nederlands! “Ik heb fantastische herinneringen aan Nederland en telkens als ik terugga ben ik super excited,” vertelt Kelly, “Om eerlijk te zijn spreek ik de taal niet zo goed, maar ik kan een gesprek volgen en natuurlijk ken ik alle ondeugende woorden, haha!” Kelly en Max kunnen dus veel overeenkomsten bespreken met elkaar. Er is alleen één dingetje waarin de twee totaal verschillen. Max is 25 en Kelly is 33! Het prachtige model is dus bijna tien jaar ouder dan onze Formule 1-wereldkampioen. Gelukkig lijkt het beide partijen niks te schelen. Dat Kelly zoveel ouder is, is misschien ook wel goed nieuws, want we kennen het gezegde allemaal: Op een oude fiets moet je het leren, hè Max? Gelukkig hebben we ook goed nieuws voor Kelly. Het is namelijk totaal niet te zien dat ze al wat ouder is dan haar vriendje!
Max Verstappen zoekt altijd naar verbetering

Meervoudig Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen is ontzettend ambitieus. Dat blijkt uit zijn passie voor autorijden. In 2014 startte hij met het rijden in F1-bolides. Op dat moment was hij 17 jaar oud. Dat had je aan kunnen zien komen, want Max komt uit een familie vol autocoureurs. Zijn vader, Jos verstappen, was een bekende Nederlandse F1-coureur. In 2015 maakte Max zijn officiële debuut in de Formule 1. De Nederlandse F1-coureur heeft voor z’n jonge leeftijd al ontzettend veel mijlpalen behaald voor zichzelf én voor Nederland. Momenteel is hij de meest succesvolle Nederlandse Formule 1-coureur allertijden. Het is dus wel duidelijk dat Max Verstappen de ambitie heeft om steeds een treetje hoger te komen. Dus ook als het gaat om vrouwen! De staat van dienst van Max is indrukwekkend; zo heb je de Zweedse Mikaela Ahlin-Kottulinsky, de Vlaamse Joyce Godefridi, de mooie Maxime Pourquié en de Duitse Dilana Sanlik. Het zijn stuk voor stuk prachtige dames. Max heeft dus absoluut een goede smaak, maar het is geen verrassing dat hij via al die dames uiteindelijk geland is bij Kelly Piquet. Kelly is een beeldschone vrouw met een succesvolle carrière als model én heeft ook nog eens vele talenten en ambities. Kelly vertelt: “Ik probeer constant mezelf te ontwikkelen en ben altijd bereid om nieuwe dingen te leren. Nieuwsgierigheid houdt het leven interessant.” Wie wil dat nou niet?

Kelly Piquet is mooi én sportief

Het is geen toeval dat Kelly Piquet in eerste instantie in de modellenwereld terechtkwam. Haar Nederlandse moeder Sylvia Tamsma was namelijk ook model! “Als kind was ik diep onder de indruk van mijn moeders modeshoots in magazines. Bij elke foto die ze me liet zien, dacht ik altijd: wat enorm cool. Ik hoopte op een dag dezelfde kans te krijgen”, vertelt Kelly in een exclusief interview met magazine Mirror Mirror.

De moeder van Kelly Piquet uit haar modellen tijd:

Naast haar looks heeft Kelly Piquet ook de beschikking over een zéér goed functionerend lijf. Kelly is ontzettend sportief en laat dat ook zeker zien op haar Instagram. Zo is ze vooral veel in het water te vinden. Ze plaatst heel vaak foto’s op haar sociale media van zichzelf terwijl ze aan het zwemmen is, maar ze kan meer! Zo heeft ze leren duiken:

Ook is ze een flink talent op het surfboard. In deze video heeft ze een camera op het board vastgemaakt die haar filmt terwijl ze achter een boot hangt. Hoe vet is dat!

Buiten het water is Kelly ook heerlijk bezig om in vorm te blijven. Dat moet natuurlijk ook wel als je model bent, maar het lijkt erop dat Piquet bewegen ook gewoon lekker vindt voor zichzelf. Vaak sport ze ook met Max en zijn trainer: “Ik geniet van sporten en fit blijven. Ik heb geen bijzonder doel dat ik daarmee wil bereiken, behalve gezondheid.” Max heeft er uiteraard veel voordeel bij dat zijn mooie vriendin zo lekker in vorm blijft. Dat betekent natuurlijk ook veel spannende avontuurtjes in de slaapkamer!

Kelly Piquet heeft enorme talenknobbel

Kelly heeft haar Braziliaanse genen van haar bekende vader, Nelson Piquet sr. Haar Nederlandse roots heeft ze van haar prachtige moeder, Sylvia Tamsma. Daarnaast is ze geboren in de Duitse stad Homburg en heeft ze het grootste deel van haar jeugd doorgebracht in Zuid-Frankrijk. Tot haar twaalfde levensjaar heeft ze daar gewoond. Ze is toen verhuisd naar Brazilië, waar ze drie jaar gewoond heeft. Daarna heeft ze weer een jaartje in Frankrijk gewoond tot ze naar Engeland verhuisde om daar op de kostschool te studeren. Nadat ze weer een jaartje in Brazilië gewoond had om haar middelbare school af te maken, is ze verhuisd naar New York, waar ze haar studie heeft gedaan en columnist is geworden voor het magazine Marie Claire. Door al dat verhuizen heeft Kelly natuurlijk veel talen moeten leren. Ze spreekt Portugees, Frans, Spaans en Engels. Max spreekt een paar standaard talen: “Drie talen beheers ik heel goed: Engels, Duits en Nederlands”, zei hij. “en in het Italiaans, Spaans en Frans versta ik alleen iets als ik écht iets moet verstaan.”

Kelly Piquet gooit haar benen in de lucht

Naast dat Kelly heerlijk sportief is en Max daar de vruchten van plukt, is er meer dat Kelly kan in het voordeel van Max. Ze is namelijk ook nog eens ontzettend lenig. Met haar lekkere lijf en lange benen, kan ze allerlei posities aannemen waar ze haar volgers af en toe mee verblijd op haar sociale media. Ook Max zal hier ontzettend gelukkig van worden, want naast veel uithoudingsvermogen zal ze dus die posities ook in andere omgevingen kunnen toepassen! Op een foto die ze op haar Instagram heeft staan, heeft ze zichzelf laten fotograferen terwijl ze yoga aan het doen is op het strand. Ze doet een soort handstand, maar steunt op haar onderarmen in plaats van haar handen. Ze strekt zich helemaal strak uit richting de hemel en strekt zelfs netjes haar voeten. Het is een prachtige pose. De foto is genomen vanaf de achterkant, die we niet heel vaak te zien krijgen van het prachtige model. Wij snappen wel dat Max hier van kan genieten!

Kelly Piquet

Max Verstappen hoeft Kelly Piquet nooit te missen

Zoals intussen al wel bekend zou moeten zijn, is Kelly Piquet model. Die passie heeft ze overgenomen van haar moeder. Al van jongs af aan wil ze in de voetsporen van haar moeder treden en dat is gelukt! Op jonge leeftijd begon Kelly al met modellenwerk. Hieronder een modellenfoto uit haar jonge jaren:

Model staan is volgens Kelly een team effort. Ze vertelt in hetzelfde exclusieve interview aan Mirror Mirror dat ze een team nodig heeft dat achter haar staat en in haar gelooft. Daarnaast is het ook belangrijk dat datzelfde team ‘zorgdraagt voor elk aspect van je werk en imago’, zoals Kelly het zegt. “Je hebt een gids nodig die je door deze industrie loodst”, zegt ze. Model zijn is lang niet alles voor Kelly. Ze vindt het ook lekker om een keer zonder make-up en in een simpele outfit het huis uit te gaan. In een inspirerende quote zegt ze: “Voor mij is in balans zijn de sleutel tot alles. Hoewel ik het leuk vind om mezelf te stylen en zelf mijn make-up en haar te doen, ga ik rustig het huis uit zonder make-up in een mooie jeans en simpel T-shirt. Ook zo voel ik me mooi. Het zijn je persoonlijkheid en charisma die je speciaal maken. Dan kun je rocken in wat je ook aantrekt.”

Vanwege haar modellencarrière is het voor Kelly noodzakelijk om regelmatig visueel in de publiciteit te treden. Daarom plaatst Kelly erg actief allerlei foto’s op haar sociale media. Met al die prachtige foto’s die Kelly op haar Instagram heeft staan kan Max gelukkig altijd naar zijn mooie vrouwtje kijken wanneer ze even niet bij elkaar zijn. Gewoon Instagram (of Mannenzaken) openen, en scrollen maar!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.