Katja zonder kleding voor top 500

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mannenblad viert start van hun top 500 met “zinderende shoot”…

In 2002 werd ze verkozen tot ‘Mooiste vrouw van Nederland’. 17 jaar later is Katja Schuurman nog steeds één van onze favoriete vrouwen. We durven zelfs te zeggen dat ze mooier is geworden!

Om de start van het nieuwe ‘seizoen’ te vieren ging de 44-jarige krullenbol op de foto voor een ‘zinderende shoot’ in het mannenblad. Hieronder kan je de ‘behind the scenes’-video alvast bekijken.

De stembussen van deze jaarlijkse verkiezing zijn ook meteen open gegaan. Kies jij voor Katja?

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten