Katja Schuurman verbaast volgers met zeldzame privé foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe brunette Katja Schuurman deelt foto van 30 jaar geleden, op deze zeldzame foto is Katja 18 jaar en wat één verschil!

Katja Schuurman deelt foto uit de oude doos

De beeldschone Katja Schuurman heeft op haar vrije zondag eens even lekker wat dozen met spullen van vroeger van zolder gehaald. Er waren allerlei spullen te vinden, waaronder ook foto’s van vroeger. Eentje daarvan deelde ze met haar volgers op Instagram! Het is ongelooflijk hoe sprekend ze lijkt op onderstaande foto in vergelijking met nu. Haar volgers zijn nog een beetje in discussie en stellen de vraag of dit geen foto is van haar dochter. Uit de foto blijkt toch wel goed genoeg dat het hier om Katja Schuurman zelf gaat. Ze krijgt flink wat positieve reacties op haar foto! Iemand zegt: ”En nog steeds een beauty. Sorry mag ik dat zeggen?” Zelfs met een tikkeltje verlegenheid wordt op de foto gereageerd! Leuk voor Katja dat haar volgers zo positief zijn op alles wat ze online zet, en hoe bescheiden ze vaak reageren.

Lees ook: Foto: Katja Schuurman heeft het wel héél gezellig met vriendin van ex

Is onze beeldschone Katja Schuurman weer single?

Volgens de geruchten die door de wandelgangen gaan wél. Nadat Katja Schuurman haar onzekerheden op het internet zich verspreiden, merkten meerdere mensen op dat haar nieuwe vriend niet meer op Katja’s social media-kanalen verscheen. Geen foto’s, geen video’s. Niks, noppes, nada. Dit terwijl de 48-jarige actrice daarvoor nog zo content leek met haar nieuwe kerel. Na de verdrietige scheiding van chefkok Freek van Noortwijk vond Schuurman troost en geluk in de armen van de 18 jaar jongere, langharige Niek. Tijdens de première van Costa! toonde ze haar nieuwe vriend zelfs trots op de rode loper. Weekblad Weekend vroeg het aan Katja’s (ex?)vriendje, maar de blonde tarzan stond duidelijk niet te popelen om zijn privéleven aan de grote klok te hangen. “Ik heb geen zin om hierop te reageren”, aldus Niek. “Het gaat gewoon helemaal top, dus laat me lekker met rust, zou ik zeggen.” Een helder verhaal.

Lees ook: Foto: Volgers walgen van dit lichaamsdeel van Katja Schuurman

Katja Schuurman zet zich in voor goede doelen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...