Foto: Katja Schuurman heeft het wel héél gezellig met vriendin van ex

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman plaatst een foto met de vriendin van een van haar exen. En de twee vrouwen lijken het toch wel bijzonder gezellig te hebben. 

De ex van Thijs Römer klopt aan bij Katja Schuurman

Katja Schuurman is op de foto gespot met Igone de Jongh. Igone is een Nederlands danseres die samen was met katja’s ex Thijs Römer. Tenminste, het is niet helemaal duidelijk of de twee nog samen zijn op dit moment. Thij Römer ligt nog steeds onder vuur vanwege zijn vermeende wangedrag met minderjarigen. De situatie is dus behoorlijk lastig, maar toch is Igone bij Katja langs geweest en hebben de twee vrouwen de tijd van hun leven gehad zo te zien.
Igone de Jongh en Katja Schuurman nog steeds dikke vriendinnen

Al sinds Igone en Thijs iets met elkaar kregen zijn ze bevriend gebleven met Katja. Normaal gaat dat helemaal niet zo goed, vrienden zijn met je ex of met de vriendin van je ex, maar voor Katja was het vrij makkelijk. Nu is Katja ook een van de meest ruimdenkende BN’ers in het land, dus het verbaasde niemand ook echt dat ze met Thijs en Igone bevriend kon zijn. Igone is inmiddels ook weg bij Thijs, al worden ze nog wel samen op de foto gespot en draagt ze nog steeds zijn achternaam. Het is dus maar de vraag hoe definitief hun split is. Maar Igone heeft op deze manier nu wel meer gemeen met Katja dan eerst. En dat schept toch een band. En dus vinden de twee dames het ontzettend leuk om samen tijd met elkaar door te brengen.

Katja Schuurman brengt de zonnebril terug in haar look

Op hun foto is goed te zien hoe Katja een enorm grote zonnebril op haar neus heeft gezet. Katja denkt er zelf over om vaker zo’n bril te gaan dragen. Het staat natuurlijk een klein beetje onbeleefd om overal een zonnebril te dragen, maar Katja kan de look zeker hebben. En soms mag je natuurlijk ook wel een klein beetje maling hebben aan de rest van de wereld. Katja ziet er trouwens ook met grote zonnebril op nog hartstikke verleidelijk uit.
Katja Schuurman is nog altijd de droom van veel mannen

Vroeger had iedereen een poster van Katja Schuurman boven zijn bed hangen. Dat was nu eenmaal normaal. Iedereen was een klein beetje verliefd op de actrice met de mooie krullen. Maar er is door de jaren heen eigenlijk weinig veranderd. Katja is nog altijd een ontzettend knappe dame en er zijn nog steeds genoeg mannen die het een eer zouden vinden als Katja met hen een keer een afspraakje in zou plannen. Wanneer Katja een verleidelijke foto van zichzelf plaatst zie je gelijk een stroom aan complimentjes binnen komen bij de actrice. Ze valt na al die jaren nog duidelijk goed in de smaak bij de Nederlandse mannen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?