Foto: Volgers walgen van dit lichaamsdeel van Katja Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waar de volgers van Katja Schuurman normaal dol zijn op foto’s van het van de dame, sloeg ze deze keer de plank mis. Haar fans schrokken van wat ze te zien kregen!

Katja Schuurman verbaast fans met vieze foto

Met meer dan 400 duizend volgers is Katja Schuurman een populaire vrouw op Instagram. De actrice weet goed prikkelende foto’s en werkkiekjes af te wisselen. Toch kon haar populariteit haar deze keer niet redden. Voor Valentijnsdag besloot de actrice een foto te plaatsen van zichzelf met een glas wijn. Ze schreef hier grappend bij: “I love you Margarita! (mijn #valentijn)”. Katja plaatste deze foto vanuit het warme Mexico. Valentijn in Mexico-Stad en daarvan een leuke foto, dat klinkt niet alsof er iets mis kan gaan. Echter is dat precies wat gebeurde. De volgers van Katja vielen namelijk massaal over de nagels van de brunette. Ze overdreven niet, het lijkt alsof Katja net klaar is in de tuin. De korte stompjes van nagels hebben donkere randjes en geen leuk kleurtje. Al met al leidt het af van de foto en is het niet echt aanlokkelijk. Haar volgers waren niet bang om dit aan de actrice te laten weten: “Jammer die lelijke nagels”, “Ik trek de nagels niet, sorry”, “bah”, enzovoorts. En haar vingers waren niet het enige waar mensen over vielen. De zoveelste vakantie van Katja werd haar ook niet in dank afgenomen met opmerkingen zoals “Weer niet CO2 neutraal”. Al met al gaven haar volgers niet echt het idee dat het de dag van de liefde was.
Zoekt Katja Schuurman nog een Valentijn?

De foto van Katja Schuurman, alleen met een drankje op Valentijnsdag, komt misschien een beetje eenzaam over. Echter valt dit bij Katja gelukkig mee, haar vriend Niek woont op Ibiza en ze hebben dus een lange afstandsrelatie. Eerder heeft Katja in haar podcast al aangegeven dat ze dat helemaal niet erg vind. Na twee gestrande huwelijken is ze tot de conclusie gekomen dat trouwen misschien gewoon niet helemaal bij haar past. Dus probeert ze het deze keer anders aan te pakken. Ze vertelt veel over zichzelf in haar podcast Schuurman & Spigt Ruimen op. Deze podcast maakt ze met Frederique Spigt. Ze laten hun meningen erop los in de podcast, maar soms doet Katja dat ook op haar Instagram account. Zo is de dame niet bang voor een beetje bloot en support ze dus ook anderen bij hun onthullende posts. Echter kreeg ze bij haar post daarover weer haat om iets anders. Ze dronk op de foto namelijk melk en dat vonden mensen die vegan zijn niet kunnen. Het is ook niet altijd makkelijk om iedereen tevreden te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!