Katja Schuurman poseert schaars gekleed op deze opvallende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe actrice Katja Schuurman, heeft weer een foto gedeeld met haar volgers…

De prachtige actrice laat haar volgers weer eens genieten! Katja Schuurman deelt een foto van zichzelf in een leuk jurkje en met een brede glimlach!

Katja Schuurman luistert naar zichzelf

De prachtige foto van Katja in een schaars gekleed jurkje is niet hoe ze zich echt voelt. Haar glimlach met haar perfecte tanden is namelijk geforceerd. Ze laat weten dat je je gezicht soms geforceerd in een glimlach moet zetten. “Wanneer je geforceerd lacht en diep inademt moet je luisteren naar de stilte om je heen” zegt de knappe brunette. Ze laat weten aan haar volgers dat het soms belangrijk is om even naar jezelf te luisteren. Katja Schuurman zegt dan ook “wanneer je op zo’n moment naar jezelf luistert, is die zelf zoveel wijzer dan alles dat je bedenkt”. Achter de schaars geklede foto zit dus een boodschap die Katja wilt vertellen. Je moet soms naar jezelf luisteren en af en toe de stilte opzoeken.

Katja Schuurman ziet er wel heel kleurrijk uit

Katja Schuurman ga je niet vaak in een kleurloze outfit tegenkomen. De brunette houdt er namelijk van om zich lekker kleurrijk te kleden. Ook nu ziet Katja er weer vrolijk uit. Met een samenwerking tussen haar en het blad Tina organiseren ze een festival bij Duinrell. Katja wilt er voor zorgen dat iedereen lekker kleurrijk naar het festival gaat.

Katja Schuurman heeft tijd voor zichzelf nodig

Slecht nieuws voor de single mannen in Nederland, Katja Schuurman heeft een nieuwe vriend. Zoals Katja al eerder had aangegeven heeft ze af en toe even rust nodig. Ze gaat dan in stilte naar haarzelf luisteren, want dat werkt blijkbaar het beste. Nu laat Katja Schuurman ook weten dat ze niet samen wilt gaan wonen met haar nieuwe vriend. Dit kan te maken hebben dat Katja af en toe de stilte nodig heeft. Met een nieuwe vriend samenwonen zorgt dus niet voor die stilte. Ze laat ook weten dat ze eerst tijd voor zichzelf nodig heeft voordat ze gaat nadenken over samenwonen. Wie huisje boompje beestje zoekt zit met de knappe brunette zit verkeerd.

Jan Versteegh heeft verhaal over Katja Schuurman

In een podcast heeft Jan Versteegh wel een hele aparte onthulling gedaan over Katja Schuurman. Jan Versteegh zat in een restaurant samen met zijn nieuwe vriendin toen Katja Schuurman met haar vriend na het dessert opeens aan zijn tafel kwam staan. Katja zei toen tegen Jan Versteegh “Ja, dit is wel leuk Jan. Wij wilden jou net vragen voor een trio en wat denk je: heb je net een relatie met haar”! Jan Versteegh heeft niet gezegd over welke vrouw het ging, maar Wilfred Genee heeft tijdens Vandaag Inside gezegd dat het ging om Katja Schuurman.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?